FÖRELÄSNINGAR2018-12-04T01:11:38+00:00

FÖRELÄSNINGAR

BEVARA HOPPET OCH VÅGA VARA DU.

Den här föreläsningen vänder sig till alla och väcker både insikter och hopp om att varje situation bär på en viktig lära. Om att livet ständigt vill hjälpa oss och inte stjälpa oss.

Det här är en resa för livet.

Följ med på Veronica Durangos gripande vandring från barnhemmets rosa väggar till Drottninggatan 14:53.
I denna föreläsning får vi följa med på riktig livsresa:
Veronica har valt att LEVA i sanning efter livets alla utmaningar. Något som hon anser vara livsviktigt.
Med sina föreläsningar vill hon MOTIVERA och INSPIRERA människor till att se hur viktig – allas livsresa är oavsett situation och bakrund.

Veronica anpassar varje föreläsning oavsett om det är till den privata sektorn – företag – skolor eller organisationer.
Där hon öppenhjärtigt delar med sig av de kunskaper och erfarenheter hon har plockat med sig.

Hur finner man frihet efter att ha växt upp utan en identitet i utanförskap med psykisk misshandel  – mobbing  och övergrepp?
Och hur tar man sig vidare efter spelmissbruk  – hjärnutmattning och mordförsök?

Veronica vet att det går att ta sig igenom svåra hinder och komma ut på andra sidan starkare än tidigare. Hon berör på djupet och lämnar ingen ensam vid vägkanten.

Du kommer att få konkreta ingredienser om hur du kan komma i kontakt med ditt mod i att våga vara du.
Du kommer att gråta och du kommer att skratta.
Men framför allt så kommer du att lämna hoppfull.

Huvud ingredienserna är:

  • Hur kan vi våga vara dem vi är.
  • Varför behöver vi nå vår sanning.
  • Vad är vår lära.
  • När själen lider så klagar kroppen.(psykisk ohälsa)
  • Högkänslighet..

Efter att Veronica själv var med om Terrordådet på Drottninggatan 2017 där hon utsattes för ett mordförsök så bestämde hon sig för ta steget ut. Under ett år hade hon undkommit döden två gånger och kom slutligen till insikten om att det inte längre fanns tid att spilla då livet är för kort.

Veronica inspirerar och berör med sin vishet, öppenhjärtiga berättelser och värme. Målet med hennes föreläsningar är att sprida hopp, ljus och kärlek.

Hon är autentisk och sätter åhörarna i fokus.

VÅGA VARA DU

Boka föreläsning

Tack Veronica för en föreläsning i världsklass! Så otroligt berörande, insiktsfullt, vackert, modigt och givande. Rekommenderar varmt att ta del av denna magiska kvinnas resa genom livet. Veronica inspirerar på djupet till att Våga vara du!

Sofia Saglind, Holistisk Hälsa

Rekommenderar varmt Veronicas föreläsning.
Väcker tankar, känslor och föreläsningen inspirerar till att alltid våga vara sig själv!”

Sophie Goldea, Balett Akademin

”Jag tyckte Veronicas föreläsning var otroligt trovärdig och jordnära. Jag fick upp väldigt klara bilder framför mig på de olika situationerna i hennes liv som hon tog upp. Jag kände en otrolig empati genom hela den stunden hon pratade. Tiden stod still och hela föreläsningen var väldigt givande och jag fick helt nya perspektiv efteråt. Det var nyttigt att höra på. Människor bär på så otroligt mycket mer än vad man tror när man möter dem på gatan.
Väldigt fin föreläsning”

Mattias

”Det är sällan man möter människor man aldrig mött tidigare som berör en som du Veronica. Första gången jag hörde din historia satt jag och grät som ett barn. Mycket för all den sorg du mött i ditt liv, men även mycket för den otroliga livsglädje och styrka du visar. Du har blivit en enorm förebild för mig. Jag tänker ofta på dina ord och känner mig alltid lite klokare. Om du bara visste hur bra du är och hur viktig din historia är! Den skulle hela många människor där ute”

Johanna