Många tänker tanken att kärlek är att älska för att få kärlek.
En del uttrycker det med:”Jag behöver dig att älska mig så att jag kan älska dig tillbaka.”
Det är inte en mogen kärlek-min vän.
För du kan verkligen älska någon villkorslöst,även om den personen inte älskar dig tillbaka eftersom din självkärlek är mer än tillräcklig.
Om den andra personen är mogen att bemöta din kärlek så blir naturligtvis er kärlek enormt kraftfull.

Vi kommer att stöta på människor som låter kärlek stå för den högsta formen av det andliga,vilket jag personligen tror att det är.Men för att uppleva den så behövs det att vi först uppnår den personliga friheten och det ansvar som är nödvändig för den.

Mognad är acceptans:
Mognad innebär ju att du vet vad du kan acceptera och inte.
Om vi ständigt lever i konflikt med världen och vårt inre så blir vi tillslut instängda i vårt eget mörker med endast en enorm offerkofta som sällskap.

Ibland frågar människor hur jag är funtad. Att jag med tanke på mina erfarenheter och det som sker runt om i världen med allt kaos borde vara bitter och arg.Men det är ju inte alls sant.Bara för att jag tror på godhet,förlåtelse och kärlek och varje dag gör vad jag kan för att leva den filosofin. Så betyder det inte att världens orättvisor och galenskap inte påverkar mig.För om det inte hade gjort det så skulle min uppgift resten av livet gå ut på att ta reda på vart felet ligger inom mig om jag inte har förmågan att känna dessa sunda känslor.
Jag blir också frustrerad – ledsen och arg i stunder. Det är sunt att tillåta ALLA känslor få utrymme.
Men…Jag vet att det inte går att bota världens turbulens igenom att skjuta tillbaka när någon laddar med skott om och om igen.
Det betyder inte att jag accepterar galenskapen och kaoset.
Det betyder bara att jag ser verkligheten men väljer att använda en helt annan metod för att övervinna den.Så låt känslorna komma.
Bemöt – acceptera och släpp.
Men stäng aldrig av kärleken.

Låt den få leva fritt även om den enligt dig inte besvaras så som du önskar.Villkorslös kärlek är en energi som inte behöver få för att existera.

V Å G A V A R A D U✌️&❤️