Mina egna erfarenheter av det✨
1. Du har ”kunskaper” om saker innan de händer.Du kan få en dålig känsla i din mage eller en känsla av optimism att något kommer att hända.Din kropp känner ofta i energien att något håller på att utvecklas. Du kan även känna, en kliande hand,i håret.Det är en personlig process att identifiera.
2.Vissa situationer missar dig
Människor som är mycket känsliga för energi stimuleras ofta lätt av sensoriska upplevelser som högljudda ljud, mat och trånga platser. Överallt som har varit tungt befolkade av människor kommer att göra att en empats sinnen gå in i overdrive.
”Välj alltid kärlek över rädsla.”
3.Din bullshit detektor är alltid på.Mer än troligt är du är expert på att läsa kroppsspråk, ord som människor väljer att använda och de energiska mönster du kan identifiera i andra.Det ligger utanför dom, det är i ett utrymme där du ser sanningen.
4.Du har tydliga visioner
Den intuitiva kan se saker med exakt klarhet i sitt sinne.De ser detaljerna och är superkvalificerade för att översätta vibrationer till ett visuellt format. Vilket hjälper dem att identifiera sanningen.
5.Du känner själsanslutningar med människor.Mer än troligt är att de människor du är nära med i ditt liv som du känner starkt för har en direkt koppling.Kanske är du en del av en tvillingflamförening eller en själskompis?Tillsammans skapar ni något stort och lyfter ständigt varandra med kärlek.
6.Du känner behovet av att ladda med egen tid.En mycket intuitiv person och någon som är känslig för energi behöver dra sig tillbaka till ensamhet för att ladda upp sitt själbatteri.Det är en absolut nödvändig del av processen.Oavsett om det är att spendera tid i naturen, med en bok eller Netflix.Att kalibrera sin själ är viktigt att göra.
7. Du är en kraft manifestor och du vet det.Att vara en medveten skapare är så viktig.För när du aktivt tar hand om din verklighet kan du behärska ditt öde.Allting kan hända dig och du har alla verktyg du behöver i din andliga verktygslåda för att vara okej, oavsett vad universum ger dig✨
..
VÅGA VARA DU✌️&❤️