BLOGG2019-10-20T19:06:03+02:00

Tro är ett tillstånd

I tider som dessa så kan det vara lätt att tappa både självförtroende och hopp. Men om man har de rätta nycklarna så blir det betydligt enklare. 2006 landade denna bok i min hand ( Tänk rätt och bli framgångsrik) Som skrevs av Napoleon Hill redan 1937. Kanske att dessa rader kan vara till hjälp:

 

Ända sedan tidernas begynnelse har de religösa förkunnarna uppmanat människorna att tro på det ena eller det andra. Men de har aldrig någonsin förklarat hur man skall få tro. Det har heller inte förklarat att tro är ett tillstånd som kan påverkas av självsuggestion. Med ett språk som var och en kan förstå skall vi nu förklara allt som är känt om hur man kan utveckla tro hos den som inte har någon.

Tro på dig själv; tro på det oändliga.

Innan vi börjar, vill jag påminna dig om att tro är ett yttre medel som kan injiceras i ditt medvetande och där ge liv, kraft och handling åt dina tankar! Detta kan inte nog upprepas. Läs det om igen och läs det högt!

Med en tro börjar all framgång!

Tro är basen för alla mirakel och alla mysterier som inte kan förklaras vetenskapligt.

Tro är det enda botemedel mot misslyckande!

Tro är den egenskap som blandat med böner ger dig direkt tillgång till din  obegränsade intelligens.

Tro är det element som förvandlar en enkel tanke i en mänsklig hjärna till en skapande kraft. Utnyttja den kosmiska styrka som finns i den obegränsade intelligensen.

Självsuggestionens magi.

Detta är både lätt att bevisa och demonstrera. Det finns i principen för självsuggestion. Låt oss därför titta koncentrerat oss på detta och se va det är och vad det kan åstadkomma.  Det är ett välkänt faktum att vad man än intalar sig själv, rätt eller fel, så kommer man förr eller senare att tro på det. Om man upprepar en lögn tillräckligt länge, blir det till slut en sanning. Man blir aldrig mer än det man intalar sig att man är. Det tankar som man medvetet tänker och uppmuntrar och sedan blandar med någon känsla, skapar en motivation som leder till handling!  Här är en sanning

Tankar som blandas med känslor bildar en magnetisk styrka som drar till sig andra, liknande tankar.

En sådan ”magnetiserad” känsla kan jämföras med ett frö som har såtts i bördig jord och där växer och bildas nya skott och plantor till dess det som från början bara var ett frö nu har blivit tusentals frön från samma slag! Den mänskliga hjärnan drar ständigt till sig rörelser i samklang med det som sysselsätter sinnet. En tanke, ide, plan eller syfte som man har i sinnet, drar till sig släktingar och ansluter dessa till det ursprungligas styrka. Allt detta växer sedan till en sådan styrka att det blir den dominerande, motiverade huvudtanken i sinnet hos den som bär tanken i sin hjärna.

Varje ide, plan eller tanke kan bli rotad i sinnet i sinnet genom konstant repetition.

Bestäm dig därför för att undanröja alla störningsmoment och all negativ påverkan utanför dig själv så du kan skapa ordning i sinnet. Om du inventerar dina själsliga egenskaper upptäcker du  kanske att din största svaghet är bristande självförtroende. Denna begränsning kan dock övervinnas och förvandlas till personligt mod i stället helt enkelt genom att utnyttja självsuggestion.

I have the power to make magic. I am magic. I am powerful. I am…

Formel för självförtroende:

Det första: Jag vet att jag kan åstadkomma vad jag vill. Därför kräver jag av mig själv uthållighet och en ständig målmedvetenhet för tt förverkliga mitt mål. Och detta lovar jag mig själv i detta nu.

Det andra: jag inser att de dominerande tankarna i min hjärna kommer att leda till verklig handling och vidare till realiteter. Därför skall jag ägna 30 minuter om dagen åt att tänka mig som den person jag vill bli och därmed skapa em klar bild av denna person i mitt sinne.

Det tredje: Enligt principen om självsuggestion vet jag att om det är något jag i sinnet verkligen har bestämt mig för, så kommer det genom att mitt undermedvetna förr eller senare att visa sig en lösning på hur jag skall uppnå det jag vill. Därför ska jag lägga 10 minuter om dagen på att utveckla mitt självförtroende.

Det fjärde: Jag har i klarskrift skrivit ned vad som är mitt yttersta mål i livet. Jag skall därför aldrig upphöra att försöka skapa så mycket självförtroende att jag kan uppnå målet.

Det femte:  Jag inser till fullo att att ingen lycka och framgång varar om den inte bygger på en sanning och rättvisa. Därför skall jag aldrig inlåta mig på göra saker som inte påverkar alla positivt. Jag kommer att lyckas genom att använda mig av min inneboende kraft och hjälpen från andra. Jag skall försöka få andra att bistår mig som jag bistår dem. Jag skall förinta hat, avundsjuka, egoism och cynism genom att utveckla min kärlek till andra. Jag vet nämligen att en negativ attityd till andra kan aldrig hjälpa mig till framgång. Jag ska skriva under detta papper, lära mig det utantill och upprepa det högt för mig själv en gång om dagen i den fasta tron att det gradvis kommer att påverka mina tankar och handlingar i en sådan riktning att jag en dag blir en framgångsrik människa med självförtroende.

 

Bakom denna formel ligger en naturlag som ingen har kunnat förklara. Vad lagen kallas spelar ingen roll. ( Idag kallas det lagen om attraktion.) Det viktiga är att det fungerar till gagn för mänskligheten.

Negativa tankar leder till katastrof.

Det undermedvetna skiljer inte positiva och negativa tankar. Det arbetar med material vi matar in i medvetandet via våra tankeimpulser. Det undermedvetna kommer att realisera en tanke född i fruktan lika väl som en tanke född i mod eller stark vilja. Precis som elektriciteten får hjulen att rulla eller skapar förvirring och död, så kan självsuggestion leda till lycka och framgång eller motgång och olycka. Allt beroende på hur vi använder självsuggestion. Om du fyller ditt sinne med fruktan, tvivel och misstro är det det som kommer.

 

Ur boken: Tänk rätt och bli framgångsrik// Napoleon Hill 

 

 

 

måndag, april 13, 2020|

Tänk om vi bara håller på att vakna.

Jag skrev om det här redan oktober 2018 på mina plattformer.
Känns som att det är enormt viktigt så jag fortsätter att tjata om det.?

När min hjärna totalt kollapsade 2016 så började jag att verkligen fundera ordentligt. Min upplevelse av läkarvårdens syn gick inte alls ihop med min. Då kom jag på det. Tänk om det är så att det som många kallar utmattning i själva verket är ett uppvaknade?

Jag tror att de allra flesta idag vet att världen står inför stora förändringar.
Det sker enormt mycket och det i en rasande takt. Därför behöver vi också förändra vårt eget beteende och det synsätt vi har.
Häng med lite: Vi säger att du har haft en tuff vecka. Idag är det fredag och du är heelt slut. Helgen går och på måndag morgon kommer du till jobbet och säger:”Jag sov hela helgen. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött.”
Tänk dig sen att du har gått i flera år, kanske decennier utan att vila, tagit hand om dig och dina behov. Kanske att gamla trauma stoppats undan. Det enda sättet att få dig att vakna är tvinga dig och stanna upp.

Så tänk om det är så att livet i själva verket hjälper oss. Tvingar oss att stanna och reflektera. Att de reflektionerna sedan blir så tydliga och påtagliga att man känner tomhet, sorg och förtvivlan över hur illa man gjort dig själv igenom att ha levt på ett sätt som inte var vår inre sanning. Därför hjälper livet oss att vakna så att vi får chansen att bli snäll emot oss själva. Där man värnar om sig själv.
Det som sker är INGEN slump. Hela vårt system förändras.
Det är inte så att vi människor som är energi inte påverkas av det extrema energiskiftet. Allt påverkas!
Om vi tittar på energi. Yoga är energi – meditation är energi – qi gong – naturen – solen – vattnet – du och jag – universum. Så hur ska vi kunna leva i det gamla när allt annat förändras?

Tänk att om vi håller på att vakna och att vi är fullt friska. Men att de system och gamla tankesättet får oss att tro på att vi är sjuka för att den fysiska kroppen och själen har en dragkamp. Egot håller i med ett järngrepp. Om alla dessa nya former av leverne med yoga och alternativa vägar väcker våra kroppar och får oss att landa i oss själva, vårt sanna essence.
Där vi ser hur viktiga och vackra vi är för oss själva och världen.
När själen lider, ja då klagar kroppen.
Ju mer vi håller fast vid egot desto jobbigare blir det för den fysiska kroppen.

 

torsdag, oktober 24, 2019|

VI KAN BARA VÄGLEDA EN VISS BIT.

Vi kan endast vägleda människor så pass långt som vi tagit vår egen läkning.

Så sa en deltagare på workshopen, omfamna din högkänslighet förra helgen. Någonting som jag tyckte var väldigt fint. För visst är det så. Det känns viktigt att ge stafettpinnen snarare än att ta åt sig en ära av andras egen utveckling.

 

När jag påbörjade min läkningsprocess 2006 så hade jag inga hjälpmedel. Jag gick inte i någon terapi och hade heller ingen som jag riktigt kunde prata med. Som barn fördes jag ofta runt till psykologer som hela tiden skulle försöka hitta problemet för att sedan finna en lösning. Men det var ingen som riktigt lyssnade och ville förstå. Därför valde jag en egen väg.

Våren 2006 så började jag forska i det här genom mängder av böcker och meditation. Sakta men säkert så fann jag egna lösningar till helande. Det tog ganska exakt 11 år att lösa upp all trauma. Det intressanta är att svaren fanns där hela tiden. Det var metoden som låg undangömd. Med rätt nycklar så tar det inte lika lång tid.

Många av de klienter som kommer till mig säger att dem känner sig både sedda och hörda och jag tror det beror på att jag själv gått igenom samma saker. Det finns en igenkänning som ger både trygghet, förståelse och hopp. Något som jag personligen tycker känns enormt viktigt när man jobbar med människor. Det är därför föreläsningarna, kroppen klagar när själen lider och, Våga vara du skapades. Just för att igenkänningen väcker insikter. Intentionen var att dela autentiskt.

Läkningsmetoden jag använde fungerar besvisligen på fler. Det är hela syftet med det här. Att bidra och sträcka ut handen till världen med både sårbarhet – mod – kärlek och autenticitet på det sätt man kan. Men det har inte alltid varit en självklarhet. Sanningen är att jag stretade emot väldigt länge med att göra det här. Jag ville varken synas eller höras. Men när universum ständigt bankade på mig så började allt landa. För det här handlade inte alls – om mig. Snarare vad den utsträckta handen kunde bidra till.

Idag är jag dock enormt glad över det beslutet. För det är en sann gåva att se den utveckling som så många av er har gjort det senaste året. WOW Viktigt att tänka på är att vi ständigt läker igenom hela livet då det är en pågående resa med nya läror och möten som utmanar och speglar oss. Dock ser dem kanske annorlunda ut.

Personligen har det funnits enormt mycket trauma igenom livet. Inom väldigt många områden. Och jag ska uppriktig sagt säga att även om det har varit en fruktansvärt tung resa så förstår jag så väl vad den har gått ut på. Jag vill tacka många av er för att ni så fint säger att det finns något unikt med det jag har och gör. För ni är många som gör det och ni ska veta att det värmer mitt hjärta väldigt mycket.

Men kom alltid ihåg att det är ni som skapar er egen förändring. Inget av det här handlar om mig. Jag är bara en hjälpande hand. Ta åt er av äran av ert eget mod och omfamna er själva för att ni vågade. Det är ni som gör jobbet och ni gör det fantastiskt bra. Jag är riktigt stolt över er.

Heja er.??

Tack – tack – tack?❤️

VÅGA VARA DU.

söndag, oktober 20, 2019|

SPEGLING

Det är lättare och tro att andra människor projicerar våra reaktioner.
Det är svårare att se att våra reaktioner är känslor vi bär men inte vill se och ta ansvar för.
Det är som att betrakta sig själv framför spegeln. En del saker tycker man om, andra förminskar man och förnekar.

Tänk om vi skulle välja att acceptera oss själva för den vi är, för det vi har gjort och för det vi har upplevt. Både de positiva och negativa. För hur vi än vänder på det så kan vi aldrig få det ogjort. Dock så kan vi dra fördel av våra upplevelser – känslor och uppfattningar. Det är där våra medmänniskor kommer in och hjälper oss med speglingarna.

Authenticity is everything! You have to wake up every day and look in the mirror, and you want to be proud of the person who’s looking back at you. And you can only do that if you’re being honest with yourself and being a person of high character. You have an opportunity every single day to write that story of your life./Aaron Rodgers

Tänk dig att du har en diskussion där någon säger någonting som får dig att reagera negativt. Du känner hur obehaget växer. Hur pulsen ökar och det börjar puttra inombords. Du sätter upp en mur för ta skydd och lägger upp orden du kan använda för att börja gå till motattack.”STANNA
Kan det vara så att du just har fått en spegling?
Kanske att någon försöker att hjälpa dig att se det som ligger dolt för dig själv.

Man kan se spegling på flera sätt. Om man exempelvis ska träna på kommunikation så är det vanligaste sättet att man sitter mitt emot varandra och upprepar vad den andre säger. På så vis kan ingen påstå att man inte uppfattat vad man har förmedlat.

Talar vi om den undermedvetna speglingen så är det den som går på reaktionen. Som när man har ett samtal och en av personerna flyger i taket av något som sägs eller görs. Då har man nog med största sannolikhet kommit åt en känsla som ömmar. Det ligger någonting obearbetat som den andre inte vill se och det är alltid den som förmedlar detta som blir ( the bad person ) Var dock medveten om att ingen och då menar jag ingen annan än vi själva kan såra oss.

Läs mer om Själslig spegling

Det är så enormt viktigt att ständigt stanna upp när vi upplever att någonting händer inom oss. Att vi känner in och tänker: Är det sant det som sägs? Ligger det här hos mig eller hos vederbörande?
Det här är en av orsakerna till vikten av närvaro och självkännedom. Det är här vi växer – utvecklas och blommar.
Det är därför också avgörande vilka människor vi omger oss med.

V Å G A V A R A D U✌️&❤️

 

 

onsdag, september 11, 2019|

GÅVAN I ATT VARA HÖGKÄNSLIG

Med ögon som utstrålar undra, med leenden som varma hjärtan och skratt som dövar bekymmer, är dessa barn sanna gåvor till världen. Deras renhet och deras närvaro är en inspiration för oss alla att leva orädda och se på skönhetens, energins och entusiasmens värld. Vi är alla barn i denna stora sfär av vördnad, mysterium och utforskning. Det finns de som går bland oss ​​som ser och känner sig bortom allt vi kan. De är barn som har upplevelsens gåvor – bärare av ljus och kärlek, mänskliga försvarare genom personliga uppoffringar och tröttsamma sysslor. De är Indigo och Kristall barn.

Det är idag allmän känt att det ofta är så att man sätter diagnoser på allt som går utanför ramen av normen. Min önskan är att man försöker att öppna upp för olikheterna. Om vi tittar på de återkommande samtalen om psykisk ohälsa, utmattning, stress, depression osv, där det allt som oftast slutar med att man får en diagnos som sedan ska behandlas med medicin.

Idag talas det också mycket om hög känslighet och jag personligen önskar att man kommer ifrån det ständiga sjukdomstänket och börjar se varje individs fantastiska gåva. Det här handlar Inte om att sätta någon i ett fack utan om, som jag skrev ovan. Go outside the box.

Låt oss börja titta på bland andra Indigo och Kristallbarn.

Indigo Barn

Indigo barn är här med oss ​​för att leda oss närmare vårt sanna väsen.Vi brukar tro att våra sinnen är olika enheter från varandra. Vi uppfattar vanligtvis att du och jag är olika individer eftersom vi har olika kroppar och vi har olika livserfarenheter, men Indigo barn känner sanningen, de kan gå över mellan fysiska och osynliga världar och känna till vår enhet. Nancy Anne Tappe har banat vägen till upptäckten av ”indigo barnet”. Som lärare och rådgivare upplevde hon en djup nyfikenhet och passion för att studera människors elektromagnetiska fält. Hon kunde ta reda på de färger som omger våra kroppar och så kom hon fram med aurisk färgmetod för att profilera en person psykologiskt. På 1950-talet kunde hon se några Indigo-barn men här är en uppenbarelse: Det fanns en ökning av befolkningen på 80-talet fram till idag. Det betyder att dessa Indigo barn är bland oss, och chansen är att en av dem är i vår familj och andra närmaste kretsar. Indigo Barn kan aldrig dölja hur speciella de är, du kan identifiera dem genom dessa tecken:

 • De känner naturligtvis till hur unika och speciella de är. Även i en ung ålder vet de bara att de är speciella.
 • De utövar förtroende och djupt självvärde.
 • De är starka och självständiga – de tror inte på auktoritet för dogma
 • De är kloka och omtänksamma bortom sina unga kroppar
 • De påverkas inte av traditionellt föräldraskap som att dikteras om vem man ska vara eller vad man inte ska göra
 • De kan vara reaktiva känslomässigt. Några av dem brukar kämpa mot depression, ångest och melankoli.
 • De känner igen svagheterna i vårt utbildningssystem och är mer lockade till erfarenhetsinlärning.
 • De kan ibland känna sig förlorade och bortkopplade när de inte kan träffas och ansluta sig till likasinnade personer.
 • De är insiktsfulla och de brukar tänka outside the box.
 • De är rastlösa och upphetsade – ofta diagnostiseras de med ADD eller ADHD eftersom de tänker snabbt och kräver att de går undan.
 • De är mycket intuitiva och kan känna vad som är osynligt och till och med oförklarligt. Lögndetektorn är alltid påslagen och känner snabbt när någon för med osanning.
 • De har ibland en svår tid att försöka hitta sitt verkliga syfte i världen på grund av de många känslomässiga och andliga faktorerna inuti dem – och bristen på stöd utanför.
 • De är empatiska och känsliga. De kan berätta om sådant som inte är bra för dem. De är även extremt högkänsliga och känner in både människor, djur och även mat.
 • De har otroliga gåvor som behöver de vårdas väl.

Jag personligen är en Indigo.

Kristall barn

Kristallbarn är i våra liv för att styra oss in på att älska, känna, läka och vara fullt levande. De har liknande egenskaper som hos Indigo barn i dem men de har ökande kraft och psykiska förmågor. De är här för att de vet att mänskligheten behöver förändras. Några av dem föddes på 70- och 80-talen för att ta reda på om världen var klar och på 90-talet föddes många av dem för att bana väg till en mycket bättre värld för alla.

Till skillnad från indigosna som kämpar med sina livs exteriörer har kristallbarnen många gånger i mer frid där de är – de inser att de har vad som krävs för att rädda världen och de lever starkt för denna uppmaning. De vet bara att de är redo att följa sina hjärtan och göra fantastiska saker för mänskligheten och planeten. Har du någonsin undrat om någon nära dig verkligen är ett kristall barn? Här är några egenskaper du kan undersöka ytterligare för att bekräfta dina aktuella observationer:

 • De har psykisk kraft, de kan känna vad som är gömt. De kan uppfatta vad som är osäkert.
 • De kan sjunga först innan de kan prata – de har en djup förbindelse med musik.
 • De kommunicerar riktigt icke-verbalt.
 • De hedrar ärlighet, de vet när du ljuger. De är i sanning i andra och kan känna äktheten.
 • De går lätt, vänligt och varmt. De behandlar andra som vänner; De drivs inte av misstanke när de möter främlingar.
 • De är högkänsliga för föroreningar och andra giftiga ämnen i miljön, maten och även andras beteenden.
 • De är öppna för människor som har öppna sinnen, hjärtan och händer. De glädjer sig åt andras mänsklighet och värdesätter medkänsla och vänlighet hela tiden.
 • De bryr sig om andra varelser runt dem – växter, djur och till och med de minsta varelserna.
 • De har ett mycket starkt förhållande med naturen: De tycker om att vara ute i naturen, vara nära vatten och under stjärnorna.
 • Ibland kan det även leda till att det diagnostiseras med autism.
 • De trivs för att de följer sina själars sånger.

Låt oss fira att ha dessa Indigo och Kristall barn bland oss. Är det så att du har ett barn som är diagnosticerad med bland annat ADD, ADHD. Läs på.För det kan vara så att ditt barn eller du som vuxen är högkänslig.

Läs HÄR 

Titta även på kosten. Vad är det som triggar och vad är det som lugnar ner? Högkänsliga har triggers. Jag som högkänslig Indigo kan tillexempel inte äta socker i större doser, dricka kaffe,äta gluten, dricka alkohol, medeciner osv. Så titta på alla dessa delar och sätt dig in i ditt barns eller din egen situation. Lär dig att förstå dig själv och ditt barn.

KAN DET VARA SÅ HÄR FÖR DIG ELLER DITT BARN?

torsdag, november 29, 2018|

LYSSNA PÅ KROPPEN

En del undrar varför man skakar och vibrerar.Många kallar det ångest.

Vår fysiska kropp är så enormt talför.Den är ärligare emot oss än alla existerande ord i national encyklopedin.

Det är stor skillnad på att skaka på grund av att man har hamnat i chock eller är nervös än vad det är att att ha, inre vibrationer och skakningar.

Efter Drottninggatan så skakade min kropp på grund av chocken och alla den dramatik som uppstod.  Är man som jag en högkänslig ,empat så blir det ENORMT starkt i en sådan situation. Därför tog det fyra dagar för kroppen att lugna ner sig.

De, inre darrningarna är kroppens signal på att vi behöver släppa taget eller är på väg att släppa taget.

EXEMPEL…

Kvällen innan jag skulle träffa Katrin Sandberg för första gången så började min kropp att darra,skaka och vibrera redan 21:00.Jag skulle träffa henne klockan 09:00 nästa morgon.Hela natten låg jag sömnlös och svettades.När klockan slog 05:06 så upphörde allt och jag fick möjligheten att sova några timmar innan.

När jag kliver in på Storyhouse i gamla stan är jag trött och ser själv i toalett spegeln att jag ser ut som någon som varit med om en rejäl party natt.

Katrin ber mig att berätta min story från start.Så tidigt jag kan minnas och sedan fortsätta 5 år i taget.

Kroppen börjar vibrera igen.Fåtöljen känns för trång,tröjan tryckte emot halsen och svetten började rinna.

Det var första gången som jag skulle berätta – hela storyn för någon.Inga små bitar eller lösa inkapslade lögner.

Utan sanningen i alla sina färger och nyanser.

Även om jag ville gå därifrån så minns jag ändå att jag tänkte:Du kommer att bli fri om du gör det här,Veronica.Var sann emot Katrin,hon är inkännande och kommer att bemöta dig med lugn.

Let it go.

Jag berättade om min barndom. Hur jag växte upp som hög känslig utan en identitet. Hur jag levde med psykisk misshandel och alkohol i hemmet. De 9 åren av svår mobbing i skolan och de sexuella ofredande av olika män utanför familjen.Om spelmissbruket, självmordstankarna,bostadslöshet, skuldbergen, sorgen och skammen. Hjärnutmattning ”uppvaknandet! Och mordförsöket på Drottninggatan. Allt jag arbetat med under ett decennium skulle nu upp till ytan.

Ju längre bort ifrån barndomen och alla de traumatiska händelserna i mitt liv desto lugnare blev kroppen.

Tillslut satt jag och skrattade.När de två timmarna var slut var jag lika slut. Men det var så som Katrin hjälpte mig att hitta just min sanna story så att jag kunde göra det jag nu gör och håller på att skapa.

När jag lämnade Katrin och klev ut på gatan igen så hade kroppen blivit lugn och inombords log jag med hela min själ.Jag var FRI… 🙂

Sedan den dagen har kroppen aldrig mer vibrerat på samma sätt.Nu har det gått 1 år sedan dess.

Det händer dock att kroppen signalerar vid enstaka tillfällen.Som när den vill ha någonting,när jag ska göra något eller bara när den vill släppa taget om något den inte längre behöver.

Lyssna ALLTID på kroppen.

Det är själen som vill få utrymme och talar igenom det fysiska.

Kramar

VÅGA VARA DU

måndag, oktober 22, 2018|

ÄLSKA STORT

Många tänker tanken att kärlek är att älska för att få kärlek.
En del uttrycker det med:”Jag behöver dig att älska mig så att jag kan älska dig tillbaka.”
Det är inte en mogen kärlek-min vän.
För du kan verkligen älska någon villkorslöst,även om den personen inte älskar dig tillbaka eftersom din självkärlek är mer än tillräcklig.
Om den andra personen är mogen att bemöta din kärlek så blir naturligtvis er kärlek enormt kraftfull.

Vi kommer att stöta på människor som låter kärlek stå för den högsta formen av det andliga,vilket jag personligen tror att det är.Men för att uppleva den så behövs det att vi först uppnår den personliga friheten och det ansvar som är nödvändig för den.

Mognad är acceptans:
Mognad innebär ju att du vet vad du kan acceptera och inte.
Om vi ständigt lever i konflikt med världen och vårt inre så blir vi tillslut instängda i vårt eget mörker med endast en enorm offerkofta som sällskap.

Ibland frågar människor hur jag är funtad. Att jag med tanke på mina erfarenheter och det som sker runt om i världen med allt kaos borde vara bitter och arg.Men det är ju inte alls sant.Bara för att jag tror på godhet,förlåtelse och kärlek och varje dag gör vad jag kan för att leva den filosofin. Så betyder det inte att världens orättvisor och galenskap inte påverkar mig.För om det inte hade gjort det så skulle min uppgift resten av livet gå ut på att ta reda på vart felet ligger inom mig om jag inte har förmågan att känna dessa sunda känslor.
Jag blir också frustrerad – ledsen och arg i stunder. Det är sunt att tillåta ALLA känslor få utrymme.
Men…Jag vet att det inte går att bota världens turbulens igenom att skjuta tillbaka när någon laddar med skott om och om igen.
Det betyder inte att jag accepterar galenskapen och kaoset.
Det betyder bara att jag ser verkligheten men väljer att använda en helt annan metod för att övervinna den.Så låt känslorna komma.
Bemöt – acceptera och släpp.
Men stäng aldrig av kärleken.

Låt den få leva fritt även om den enligt dig inte besvaras så som du önskar.Villkorslös kärlek är en energi som inte behöver få för att existera.

V Å G A V A R A D U✌️&❤️

torsdag, oktober 11, 2018|

ATT VARA EN INTUITIVE EMPAT

Mina egna erfarenheter av det✨
1. Du har ”kunskaper” om saker innan de händer.Du kan få en dålig känsla i din mage eller en känsla av optimism att något kommer att hända.Din kropp känner ofta i energien att något håller på att utvecklas. Du kan även känna, en kliande hand,i håret.Det är en personlig process att identifiera.
2.Vissa situationer missar dig
Människor som är mycket känsliga för energi stimuleras ofta lätt av sensoriska upplevelser som högljudda ljud, mat och trånga platser. Överallt som har varit tungt befolkade av människor kommer att göra att en empats sinnen gå in i overdrive.
”Välj alltid kärlek över rädsla.”
3.Din bullshit detektor är alltid på.Mer än troligt är du är expert på att läsa kroppsspråk, ord som människor väljer att använda och de energiska mönster du kan identifiera i andra.Det ligger utanför dom, det är i ett utrymme där du ser sanningen.
4.Du har tydliga visioner
Den intuitiva kan se saker med exakt klarhet i sitt sinne.De ser detaljerna och är superkvalificerade för att översätta vibrationer till ett visuellt format. Vilket hjälper dem att identifiera sanningen.
5.Du känner själsanslutningar med människor.Mer än troligt är att de människor du är nära med i ditt liv som du känner starkt för har en direkt koppling.Kanske är du en del av en tvillingflamförening eller en själskompis?Tillsammans skapar ni något stort och lyfter ständigt varandra med kärlek.
6.Du känner behovet av att ladda med egen tid.En mycket intuitiv person och någon som är känslig för energi behöver dra sig tillbaka till ensamhet för att ladda upp sitt själbatteri.Det är en absolut nödvändig del av processen.Oavsett om det är att spendera tid i naturen, med en bok eller Netflix.Att kalibrera sin själ är viktigt att göra.
7. Du är en kraft manifestor och du vet det.Att vara en medveten skapare är så viktig.För när du aktivt tar hand om din verklighet kan du behärska ditt öde.Allting kan hända dig och du har alla verktyg du behöver i din andliga verktygslåda för att vara okej, oavsett vad universum ger dig✨
..
VÅGA VARA DU✌️&❤️

onsdag, oktober 3, 2018|

Världen är en utmanande plats

Världen är en utmanande plats. Det finns krig, sorg, kriser och skada som uppstår i varje ögonblick varje dag. Men oberoende det så finns det ett sätt att höja våra liv så att vi kan flyta över kaoset.
Det finns ett sätt att höja vårt liv så mycket, att världen verkar som en mer magisk, synkronistisk och kärleksfull plats att vara i.
Självklart kan problem fortfarande komma. Men genom att höja vårt liv kommer vi att kunna hantera dem snabbare och lättare. Vi kommer att kunna lösa situationer snabbare och behålla vår inre balans. Allt handlar om vår uppfattningsnivå. Det handlar om vad vi väljer att fokusera på. Ju högre vi vibrerar desto mer fokuserar vi på det som är bra, desto lättare och mer glädjande blir livet.
Du kommer att börja flyta över kaoset och hitta en ny mening för världen runt dig.
1:Utveckla en meditationen.
Även om meditation varje dag kräver disciplin, fungerar det verkligen! Att sitta i 10 minuter kan ha en djup påverkan på ditt liv.
2:Fokusera på vad som är bra.
Livet är inte tänkt att vara perfekt. Det kommer alltid att vara lite kamp, lite lärande och lite växande att göra, men genom att fokusera på allt som är bra i ditt liv blir kampen mycket lättare att hantera.
Övervaka dina tankar och se hur mycket energi du ger de saker som inte fungerar i ditt liv jämfört med de saker som är bra.Som Louise Hay säger-
”Jag löser inte problem. Jag fixar mitt tänkande och då fixar problemen sig själva. ”
3:Byt dom med vänlighet.
De flesta av oss dömer oss alltför hårt. Kom ihåg att vi är här för att lära oss, växa, misslyckas, lyckas och allt däremellan. Vi förväntas inte ha allt uträknat. Ja, vi kommer att göra misstag,vi kommer att göra fel ibland, men det här är en del av livet.
Vi är alla andliga varelser även om det kan tyckas konstigt eller flummigt.Ju mer vi kan vara snälla mot oss själva, älska oss själva och acceptera våra liv, desto lättare blir det.
4:Vårt syfte är kärlek.
Vad är mitt syfte? Det här är något som alla vill veta, men ditt syfte är inte något du hittar, det är helt enkelt vem du är.
Ditt syfte är att vara dig själv och leva din sanning, och den enda sanningen är kärlek. Även om ibland låter otänkbart.
Våga vara du✌️&❤️

måndag, september 3, 2018|

Försöka att göra skillnad

Just som jag satt med mitt bok manus så kom insikten om att jag faktiskt snart ska ut i den stora världen för att försöka göra skillnad.
Och jag ska erkänna att jag är jätte nervös.
Kommer jag att kunna inspirera på samma sätt i fysisk form som med mina texter och ord?
Kommer jag att säga fel och skämma ut mig?
Har jag verkligen något att erbjuda?
För inte alltför länge sedan så bar jag smeknamnet musslan.Jag berättade aldrig om mig själv och skämdes ständigt när jag skulle berätta något när jag fick en fråga.

Det var lite som att jag bara ville krypa in i mitt eget skal då jag skämdes för min historia och allt jag gjort och varit med om.Jag bar på en enorm skam och skuld och ville inte att någon skulle veta.
Jag nämner ju ofta Katrin, @storycoachen som skrivit boken,hitta din sanna story.Det är hon och hennes bok som har hjälpt mig att hitta min egen story.Men det är stor skillnad på att sitta och skriva eller sista i en fåtölj i ett rum och berätta emellan fyra ögon än att stå framför 10,20,30 personer,el fler.
Jag kan verkligen inte riktigt ta in vad det är som håller på att hända just nu.
Katrin har alltid bemött mig med en stor famn och ett brett leende.Jag har också lyckan att ha funnit enormt vackra vänner som stöttar – pushar – och omfamnar mig när jag behöver det.
Ni vet vilka ni är och jag tror också att ni vet att jag älskar er otroligt mycket.
Jag tror att vi alla kommer till en punkt i livet där universum pushar oss i rätt riktning igenom kärlek – insikter – mod.Samt rätt omgivning.Vilket också är väldigt nytt för mig.
Det kommer nog att bli en rätt annorlunda höst.

Tack Katrin för att du skrev boken och tog emot mig med din värme och för att du alltid har trott på mig.?
Tack mina vänner för er vackra kärlek❤️❤️
Tack till er följare.Ni är fantastiska?
Och tack livet för att du ständigt haft ett vakande öga över mig. För att du har lärt mig att livet handlar om att våga vara autentisk.

Våga vara du✌️&❤️

tisdag, augusti 28, 2018|

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG

FÖLJ MIG OCKSÅ PÅ SOCIALA MEDIER