Vi kan endast vägleda människor så pass långt som vi tagit vår egen läkning.

Så sa en deltagare på workshopen, omfamna din högkänslighet förra helgen. Någonting som jag tyckte var väldigt fint. För visst är det så. Det känns viktigt att ge stafettpinnen snarare än att ta åt sig en ära av andras egen utveckling.

 

När jag påbörjade min läkningsprocess 2006 så hade jag inga hjälpmedel. Jag gick inte i någon terapi och hade heller ingen som jag riktigt kunde prata med. Som barn fördes jag ofta runt till psykologer som hela tiden skulle försöka hitta problemet för att sedan finna en lösning. Men det var ingen som riktigt lyssnade och ville förstå. Därför valde jag en egen väg.

Våren 2006 så började jag forska i det här genom mängder av böcker och meditation. Sakta men säkert så fann jag egna lösningar till helande. Det tog ganska exakt 11 år att lösa upp all trauma. Det intressanta är att svaren fanns där hela tiden. Det var metoden som låg undangömd. Med rätt nycklar så tar det inte lika lång tid.

Många av de klienter som kommer till mig säger att dem känner sig både sedda och hörda och jag tror det beror på att jag själv gått igenom samma saker. Det finns en igenkänning som ger både trygghet, förståelse och hopp. Något som jag personligen tycker känns enormt viktigt när man jobbar med människor. Det är därför föreläsningarna, kroppen klagar när själen lider och, Våga vara du skapades. Just för att igenkänningen väcker insikter. Intentionen var att dela autentiskt.

Läkningsmetoden jag använde fungerar besvisligen på fler. Det är hela syftet med det här. Att bidra och sträcka ut handen till världen med både sårbarhet – mod – kärlek och autenticitet på det sätt man kan. Men det har inte alltid varit en självklarhet. Sanningen är att jag stretade emot väldigt länge med att göra det här. Jag ville varken synas eller höras. Men när universum ständigt bankade på mig så började allt landa. För det här handlade inte alls – om mig. Snarare vad den utsträckta handen kunde bidra till.

Idag är jag dock enormt glad över det beslutet. För det är en sann gåva att se den utveckling som så många av er har gjort det senaste året. WOW Viktigt att tänka på är att vi ständigt läker igenom hela livet då det är en pågående resa med nya läror och möten som utmanar och speglar oss. Dock ser dem kanske annorlunda ut.

Personligen har det funnits enormt mycket trauma igenom livet. Inom väldigt många områden. Och jag ska uppriktig sagt säga att även om det har varit en fruktansvärt tung resa så förstår jag så väl vad den har gått ut på. Jag vill tacka många av er för att ni så fint säger att det finns något unikt med det jag har och gör. För ni är många som gör det och ni ska veta att det värmer mitt hjärta väldigt mycket.

Men kom alltid ihåg att det är ni som skapar er egen förändring. Inget av det här handlar om mig. Jag är bara en hjälpande hand. Ta åt er av äran av ert eget mod och omfamna er själva för att ni vågade. Det är ni som gör jobbet och ni gör det fantastiskt bra. Jag är riktigt stolt över er.

Heja er.??

Tack – tack – tack?❤️

VÅGA VARA DU.