FAKTA OM AUTENTISKT MENTORSKAP

För att detta ska vara så fördelaktigt som möjligt för dig så kommer vi att börja med att lägga upp en plan för hur vi ska arbeta tillsammans då vardagen ser olika ut. Men viktigaste är att du känner att du kan avsätta tid för just dig och bara dig. Varför?

Du kommer att behöva arbeta aktivt för bästa resultat och just därför behöver det vara du som sätter agendan. Erfarenheten har visat att det har varit mest givande då det med tiden nästan blir ett måste när man börjar se resultatet. Kreativiteten och energin kommer igång och plötsligt har den där inre lågan tänts.

Vi börjar med var du står idag och arbetar oss framåt.

VAD INGÅR

 • 6 st samtal som vi har online. Hur kommer vi överens om.
 • Planering
 • Struktur
 • Mål
 • Självreflekterande frågor och uppgifter att arbeta med emellan samtalen.
 • Samt full tillgång till mail coachning 24 h under 6 månader.

Investering: 11.995:- (Ex moms för företag).

 • 12 st samtal som vi har online. Hur kommer vi överens om.
 • Planering
 • Struktur
 • Mål
 • Självreflekterande frågor och uppgifter att arbeta med emellan samtalen.
 • Samt full tillgång till mail coachning 24 h under 12 månader.

Investering: 21.995:-  (Ex moms för företag).

Paket priserna går inte att mäta med enskilda samtal då du har full tillgång till mig med mail mentorskap, struktur, korrigering, uppgifter och stöd under hela perioden.

(Önskar du faktura eller att dela upp din betalning så går det att ordna).

Vid bokning eller eventuella frågor så maila. hej@veronicadurango.se

“Skapa ditt liv istället för att låta livet skapa dig.”

Boka här

Så tycker kunderna. Recensionerna rullar.

From the heart:

Redan vid vårt första samtal, innan jag ens hade bestämt mig för om jag ville jobba med Veronica, så kunde hon se rakt in i mig och konstatera saker som var helt spot-on och precis vad jag behövde höra. Kanske inte vad jag ville höra, och definitivt inte vad jag hade förväntat mig, men jag insåg ju att det var precis vad jag behövde. Så det var självklart att jag skulle anlita Veronica som coach! Jag tyckte nog att jag hade rätt bra kontakt med mitt inre och att jag hade jobbat på  bra med min personliga utveckling de senaste åren. Som en högpresterande person inom de flesta områden i livet, samtidigt som jag hanterat olika typer av psykisk ohälsa i ca 30 års tid så hade jag ju gått igenom flera tuffa perioder och behövt gräva i mitt inre och hitta vägar framåt många gånger. Men ojojoj! Att låta Veronica guida mig och förstå vad jag behövde göra var i en helt annan dimension! Jag har fått lära mig så otroligt mycket! Veronica har guidat mig till att verkligen möta mitt inre på ett betydligt djupare plan än tidigare, att hitta min inre vägledning, må bättre och jag har blivit en bättre människa på kuppen. Jag är enormt tacksam och kan inte nog mycket rekommendera Veronica – du vill inte gå miste om det här!

Inför mitt och Veronicas första samtal hade jag ingen aning om vad jag skulle förvänta mig – mer än att hon skulle vara väldigt duktig. Det hade jag förstått av recensionerna på hennes bokningssida. Men Veronica fullkomligen ”blåste sockorna av mig”. Jag minns hur jag var mållös och grät. Lite av chock, men mest av lycka. Under ett enda samtal hade Veronica liksom kommit så nära min kärna som man bara inte ska kunna utan att ha känt någon riktigt länge. Hon krossade alla mina föreställningar om vad det innebär att verkligen känna någon när hon  lyckades träffa rätt redan det där första samtalet. Och det har hon fortsatt med under hela det år som hon har coachat mig. Även om jag ibland inte vet vad jag vill ta upp på förhand hittar hon alltid rätt och efter samtalet infinner sig ett förnyat hopp, livslust och lite välbehövligt jä*lar anamma. Veronica är ingen som stryker medhårs. Hon har ett hjärta av guld, men hon räds inte att gå till mörka platser med en och definitivt inte att ge en spark därbak när det behövs. Veronica är jordad, trygg och träffsäker. Hon står med fötterna stadigt på jorden samtidigt som hon har en hejdundrande kontakt med det/dem ”där ovan”. Och hon är en sann alkemist. Med Veronicas vägledning börjar jag  transformera rädsla och smärta till något som i det närmaste kan beskrivas som superkrafter. Det känns bättre än någonsin att vara människa, trots alla utmaningar som hör till livet. Det känns tryggt att ha Veronica som medpassagerare på vägen – förutom att det gör resan mycket roligare. Jag älskar den här kvinnan och rekommenderar henne till alla som vill – för att låna hennes uttryck – levla upp.

Tack Veronica för all din visdom och kärlek. Du är en ängel i jordakläder.

Pauline Olovsdotter - Jurist, VårdnadsVis

Jag tog kontakt med Veronica när jag kände att jag inte orkade längre. Vilsen i pannkakan hade vi vårt första samtal och genom att hon ställde 3 enkla frågor så föll polletten ner till botten. Det sa kling. Veronica bad mig att genomföra några uppgifter till nästkommande samtal och det var inte det enklaste. Men hon fanns hela tiden med genom att guida och peppa för att jag skulle våga vara modig och inte tappa greppet.

Nu har det gått 6 månader sedan det där första samtal. Tro det eller ej men jag och min man valde att följa vår dröm. Den som vi pratade om på vår andra dejt 1998. Jag sa upp mig. Vi sålde huset och flyttade till Italien.

Jag kan verkligen rekommendera att ta hjälp av denna fantastiska kvinna. Under hela denna period så har hon alltid funnits vid min sida och hjälpt mig att se min egen del och när det varit riktigt jobbigt så har hon varit snabb på bollen genom att hjälpa mig skifta om och programmera om.

För oss har hon varit räddaren.

Monika

Mentoskapet har varit väldigt effektivt för mig och min sambo. Vi bokade mentoskap och har gjort det sida vid sida genom att ha haft enskilda samtal men också gemensamma.  Fördelen för oss har varit att vi har kommit varandra närmare på grund av att vi valde att boka in möten med varandra där vi kunde prata igenom vad vi önskade för oss som par och familj. Samt hur vi kunde tydliggöra hur våra individuella önskemål såg ut. Det har bidragit till att vi är mer som ett team idag på vissa områden och kärlekspar på ett annat.

Vi kan verkligen rekommendera Veronica som coach. Hon besitter otroligt mycket erfarenhet och kunskap vilket också har hjälpt oss att tänka nytt. Veronica har varit fantastisk. När vi körde fast eller behövde hjälp så fanns hon alltid till hands. Vi är väldigt nöjda med vårt val.

Jonas och Cajsa

Haft 1 års mentorskap med, Veronica och det har varit en rejäl resa för att utrycka det milt. Hon har funnits vid min sida hela tiden och hjälpt mig att alltid hålla kursen framåt och att aldrig ge upp. Hon lyfter och gläds med en när det går bra och pushar när det känns tungt och motigt. Rekommenderar, Veronica till alla då hennes kunskap och erfarenhet är bred. Samt att hon alltid har hjärtat med sig. Hon är great helt enkelt.

Thomas

Att ha haft Veronica som mentor under ett år har förändrat hela min tillvaro. Ibland tappade jag bort mig men då fanns Veronica alltid och hjälpte mig att komma på banan igen. Hennes kunskap och erfarenheter känner jag har varit avgörande för min process och utveckling. Hon är äkta och man känner att hon verkligen ger allt för att man ska få det bästa. Jag kan med det varmaste rekommendera henne. Du kommer aldrig att känna dig ensam. Det fina har varit att jag alltid har haft tillgång till henne via mail.

Tack finaste du för allt du har gjort för mig.

Inger

Kan bara säga att Veronica är riktigt bra. Jag valde att boka henne som mentor under sex månader för att få in lite nytt i mitt liv och insåg verkligen inte hur mycket jag bad om. I början kändes det svårt men med Veronicas hjälp och coachning så blev det roligt. Hon är en trygg person och man känner sig aldrig ensam. Varje gång jag mailade så tog det inte många timmar innan hon svarade och ibland hörde hon av sig bara för att kolla läget. Eller skickade ett sms för att peppa. Så behöver du en förändring så behöver du inte tveka över valet.

Tobias