FAKTA OM SOAL & PATHFINDING

Många gånger när jag frågar mina klienter om vem de är så svarar de oftast med vad de har och vad det gör. Men när just frågan om, vem de är kommer så blir det tyst? Likaså angående drömmar och visioner så säger de flesta: ”Jag vet inte”

Dock så vet man oftast vad man vill och önskar men vägen dit tycks vara fullkomligt igen täckt av bråte som skymmer sikten. Det ligger alltså i det undermedvetna. Alltså blockar sitter i vägen för det fria flödet. Låter detta rimligt?

Många går med en trosuppfattning från ett förlegat trossystem om att man ska eller bör vara på ett visst sätt för att passa in i olika sammanhang. Tillslut kommer många till en punkt där de ställer sig frågan om, varför har jag detta beteende. Vad håller mig tillbaka. Varför fungerar inte mina relationer. Varför har jag svårt för kommunikation – närhet. Varför är självkänslan låg. Var kommer frustrationen ifrån? O. S. V. Frågorna är många.

Det här gör ofta att man söker runt och försöker finna svaren utanför sig själv. Men sanningen är att alla svar ligger enormt nära.

Du sitter på enorma gåvor som du kanske inte ens vet om att du har.  Problemet för många är just blockar – rädslor – ego och ett synsätt om dem själva som egentligen inte är sant.

Det finns en tid för allt. Kan det vara så att du är redo nu?

Vi arbetar online. Antingen via telefon eller zoom. Du bestämmer.

Vad ingår?

  • 4 st samtalstimmar med 1 samtal varannan vecka.
  • Hemuppgifter.
  • Samt full tillgång till mail coachning under hela processen.

Pris:  4.495 kr inklusive moms. 

Du kan boka här via boka direkt. BOKA

Vid eventuella frågor så maila. hej@veronicadurango.se

Avbokning sker senast 24 h innan samtal på mejl.
hej@veronicadurango.se

Betalning sker  antingen via Swish 123 264 27 00  Alt  Bankgiro: 140 – 1876   (Authentic Relations.)

Vid swish betalning. Var noga med att ange: Soulfinding, namn och mailadress. Kvitto får man alltid.

Kom ihåg att vi är ett team och jag finns vid sidan av hela vägen.

        Våga vara modig.

Boka här

Så säger coach klienterna. Recensionerna rullar.

Bokade Soul&Pathfinding med Veronica och det är jag så glad för. Jag kan inte tacka tillräckligt för vad dessa samtal har gjort för mig. Har även skickat vänner till Veronica som också är mycket nöjda. Tack, för allt. Du är unik.

Åsa Fredriksson

Jag har alltid haft en stor känsla av att vara övergiven, vilket i sin tur många gånger lett till ett tillagsbeteende, ett medberoende. Efter workshopen, heal trough your story i Stockholm så ville jag gå djupare och förstå. Nu efter Soul&Pathfinding vet jag varför jag hade det beteendet och genom att jobba med de verktyg Veronica gett mig har den känslan minskat betydligt. Jag har blivit en tydligare och starkare Eva.

Det bästa och värsta med Veronica är att hon inte ger sig. Hon vet vilken väg jag behöver gå för att hitta den röda tråden i min story och därmed lösa de blockeringar jag har. Hon delar med sig av sina egna upplevelser och med mycket värme, kärlek, kompetens, envishet och humor ställer hon frågor jag inte ens visste jag behövde hitta svaren på och  hon berättar saker jag inte ens visste jag behövde veta.

Tack Veronica.”

Eva Backlund

Jag är per skrivande stund, påväg genom mitt livs störta uppvaknande. Jag har under flera år gått kurs/utbildning i medvetenhetsförändring som har hjälpt mig med mycket. I somras mötte jag helt spontant på Veronica på Shine cafe i sthlm. Vi blev sittandes i timmar och pratade. Jag valde efter kort tid att ta kontakt med henne och be om hjälp. Från det första mötet till idag så är mina största ”murar” påväg ned. De är tack vare Veronica som har givit mig resten av ” verktygen” jag är påväg att se förbi murarna och all dimma. Veronica har hjälpt mig att vända spegeln och det är jag så otroligt tacksam för.

Milli Larsson, Butikschef

Jag bläddrade en dag som andra på Facebook och såg en text av Veronica. Jag började självklart följa henne. Då såg jag alla fina recensioner och tänkte, jag måste träffa henne och det gjorde jag. Sedan jag träffade Veronica så fick jag det jag behövde, jag känner så iallafall. Jag mår bra och kan använda verktygen som gör stor nytta för mig.

Tänk att du berättar din historia, du går tillbaka och känner att du är precis där med känslor och allt. I det ögonblicket kunde Veronica hjälpa mig, vända min syn på det hela.

Nano

Det är inte ofta som man pratar med en person och känner att man blir sedd, hörd och förstådd. Veronica ser verkligen bakom kulisserna. Det jag gillar med henne är att hon vågar ställa de rätta frågorna och utmana. Hon är enormt inkännande och säger ibland saker som om hon suttit som en fluga på väggen. Nog skulle jag ljuga om jag sa att det har varit enkelt. Å andra sidan har det varit det bästa beslut jag har tagit. Tack för allt, Veronica. Du är en gåva till mänskligheten och jag är så tacksam för all den tid du har lagt på att hjälpa mig. Från att ständigt se mörker så ser jag nu ljuset. Stor kram.

Frida

Efter att ha varit på Veronicas föreläsning, kroppen klagar när själen lider så valde jag att kontakta henne för att få hjälp. Jag tänkte att om hon kan efter sin resa så kan jag också. Det blev min morot. Efter en utredning några månader innan så hade jag fått diagnosen adhd. Men efter två samtal så landade jag i min gåva med att vara högkänslig. Wow. Hurra.

Veronica började titta på min story och hittade några egenskaper som jag själv inte ens hade tänkt på. Och att det var så lätt för henne att finna mina trauman så att jag kunde läka känns så stort. Att Veronica kunde finna svaren genom att ställa frågor och titta på storyn var både intressant och befriande på samma gång. En sak som har varit helt magiskt är att livet har blivit bättre än vad jag ens kunnat drömma om. Från att ha känt mig dömd till att känna frihet är en gåva bara det. Att sedan gå från en medberoende missbrukare och bli fri är så stort. Tack för underbara Veronica. Du är en ledstjärna i mångas mörker. Nu kan jag äntligen vara den mamma jag vill vara och som min son behöver.

Josefin N

Min syster rekommenderade mig att gå till Veronica och det är jag glad för. Under många år försökte jag att hitta min väg men lyckades bara gräva djupa hål. Efter några samtal med Veronica och en workshop så har jag nu kunnat finna vägen som är ämnad för mig. Jag kan verkligen rekommendera att ta hjälp av henne. Hon har både livserfarenheter och kunskap som gör henne unik. Hon ser en för den man är och hennes inkänningsförmåga är oslagbar.

Marika

Sista samtalet på Soul&Pathfinding med underbara, Veronica.Det här har varit en viktig resa för mig. Tänk att jag idag kan se vad som blockerat mig i livet. Många programmeringar och djupa sår som hållit mig tillbaka men som nu löses upp så sakteligen. Tack kära, Veronica för allt du gör och för allt du gjort för mig. Sammanfattar allt med ett ord :Unik:

Sierra M

Efter Veronicas föreläsning, kroppen klagar när själen lider så bokade jag in en soul & pathfinding med henne. Jag kände att hon visste vad jag pratade om. Till en början så blev jag faktiskt förvånad när jag kunde se hur saker hängde samman och hur mina programmeringar hade ställt till det för mig både när det kommer till relationer – kroppsuppfattning – ego och struktur. Veronica visar var de började och hur det har format mig. Nu har jag verktygen som verkligen fungerar för mig och det som inte fungerade tidigare fungerar idag. Veronica är otroligt bra på det hon gör och jag kan varmt rekommendera henne.

Fredrik Klaesson

Jag kontaktade Veronica efter att ha följt henne en tid på instagram och kände att jag ville ge henne en chans med att lösa upp några problematiska situationer. Första samtalet kändes verkligen befriande. Hon hörde inte bara vad jag sa. Hon förstod mig också. Vi kom överens om ett upplägg som passade mig perfekt och nu tre månader senare så har vi tillsammans lyckats med någonting som min psykolog inte har gjort på sju år.

Tack vackra själ för allt.

Ann Marie

Jag tog kontakt med Veronica när jag kände att jag inte orkade längre. Vilsen i pannkakan hade vi vårt första samtal och genom att hon ställde 3 enkla frågor så föll polletten ner till botten. Det sa kling. Veronica bad mig att genomföra några uppgifter till nästkommande samtal och det var inte det enklaste. Men hon fanns hela tiden med genom att guida och peppa för att jag skulle våga vara modig och inte tappa greppet.

Nu har det gått 6 månader sedan vårt första samtal. Tro det eller ej men jag och min man valde att följa vår dröm. Den som vi pratade om på vår andra dejt 1998. Jag sa upp mig. Vi sålde huset och flyttade till Italien.

Jag kan verkligen rekommendera att ta hjälp av denna fantastiska kvinna. För oss har hon varit räddaren.

Monika och Klaes

Vi hade hört talas om Veronicas metod och ville testa den i vår grupp på åtta anställda för att se hur vi på ett effektivt sätt kunde skapa en bättre sammanhållning och teamkänsla. Det var otroligt intressant när Veronica med några enkla frågor öppnade upp en helt ny bild av oss som grupp. Vi fick lära känna varandra på ett nytt sätt som i sin tur skapade en större förståelse. Det blev många goda skratt. Men det bjöds även på djupa och fina samtal emellan deltagarna. Metoden har bidragit till en god sammanhållning och en betydligt gladare och bättre grupp. Stort tack Veronica.

Ola - Försäljningschef