FAKTA OM COACH PROGRAMMET

PROGRAMMET

DEL 1

Kropp & Hälsa

Intellektuellt

Emotionellt

Karaktär   

   

 

DEL 2

Kärleksrelation

Livs vision

Livs kvalité

Spirituellt

   

 

DEL 3

Karriär

Ekonomi

Socialt liv

 

   

 

För att detta ska vara så fördelaktigt som möjligt för dig så kommer vi att börja med att lägga upp en plan för hur vi ska arbeta tillsammans då vardagen ser olika ut. Men viktigaste är att du känner att du kan avsätta cirka 25 timmar. Vilket innebär cirka 3 timmar i veckan.

Du kommer att behöva jobba aktivt för bästa resultat och just därför behöver det vara du som sätter agendan. Erfarenheten har visat att det har varit mest givande då det med tiden nästan blir ett måste när man börjar se resultatet. Kreativiteten och energin kommer igång och plötsligt har den där inre lågan tänts.

Vi börjar med var du står idag och arbetar oss framåt.

VAD INGÅR

  • 8 st online timmar via zoom.
  • Planering
  • Struktur
  • Samt full tillgång till mail coachning 24 h under 3 månader.

Investering: 9.900 kr Inklusive moms 

Priserna avser privatpersoner.  ( Företagare mailar för offert.)

(Önskar du faktura eller att dela upp din betalning så kontaktar du mig.)

Vid bokning eller eventuella frågor så maila. hej@veronicadurango.se

“Skapa ditt liv istället för att låta livet skapa dig.”

Boka här

Så säger coachklienterna. Recensionerna rullar.

Jag tog kontakt med Veronica när jag kände att jag inte orkade längre. Vilsen i pannkakan hade vi vårt första samtal och genom att hon ställde 3 enkla frågor så föll polletten ner till botten. Det sa kling. Veronica bad mig att genomföra några uppgifter till nästkommande samtal och det var inte det enklaste. Men hon fanns hela tiden med genom att guida och peppa för att jag skulle våga vara modig och inte tappa greppet.

Nu har det gått 6 månader sedan vårt första samtal. Tro det eller ej men jag och min man valde att följa vår dröm. Den som vi pratade om på vår andra dejt 1998. Jag sa upp mig. Vi sålde huset och flyttade till Italien.

Jag kan verkligen rekommendera att ta hjälp av denna fantastiska kvinna. För oss har hon varit räddaren.

Monika och Klaes

Storybook har varit väldigt effektivt för mig och min sambo. Vi gjorde en varsin men tillsammans. Fördelen för oss har varit att vi har kommit varandra närmare på grund av att vi valde att boka in möten med varandra där vi kunde prata igenom vad vi önskade för oss som par och familj men också hur våra individuella önskemål såg ut. Det har bidragit till att vi är mer som ett team idag på vissa områden och kärlekspar på ett annat.

Vi kan verkligen rekommendera Veronica som coach. Hon besitter otroligt mycket erfarenhet och kunskap vilket också har hjälpt oss att tänka nytt. Veronica har varit fantastisk. När vi körde fast eller behövde hjälp så fanns hon alltid till hands. Vi är väldigt nöjda med vårt val.

Jonas och Cajsa

Att göra Storybook med Veronica har förändrat hela min tillvaro. Ibland tappade jag bort mig men då fanns Veronica alltid vid min sida och hjälpte mig att komma på banan igen. Hennes kunskap och erfarenheter känner jag har varit avgörande för min process. Hon är äkta och man känner att hon verkligen ger allt för att man ska få det bästa. Jag kan med varmt hjärta rekommendera Veronica. Du kommer aldrig att känna dig ensam. Det fina har varit att man alltid har haft tillgång till henne via mail.

Tack finaste du för allt du har gjort för mig.

Inger

Kan bara säga att Veronica är riktigt bra. Jag valde att göra Storybook för att få in lite nytt i mitt liv och insåg verkligen inte hur mycket jag bad om. I början kändes det svårt men med Veronicas hjälp och coachning så blev det roligt. Hon är en trygg person och man känner sig aldrig ensam. Varje gång jag mailade så tog det inte många timmar innan hon svarade och ibland hörde hon av sig bara för att kolla läget. Eller skickade ett sms för att peppa. Så behöver du en förändring så behöver du inte tveka över valet.

Tobias