FAKTA OM COACH SAMTAL

All coachning – vägledning och medial vägledning görs via telefon eller online via zoom. Du bestämmer.

Enskilda samtal:

Enskilt samtal 60 minuter Pris: 1.400 kr inklusive moms BOKA

( Finns även 30 minuters alternativ på boka sidan.)

Coach paket:

Många frågar efter paket priser för ex antal samtal. Detta erbjuder jag Individuellt då det en del vill ha 3 – 4 – 5 – 6 – 10 – 15 samtal. Om så är önskemålet så maila mig så ser vi hur vi kan hjälpas åt.

Det här skulle då ingå i ett coach och vägledande paket:

  • Målsättning
  • Individuell handlingsplan
  • Egenuppgifter mellan varje samtal.
  • Verktyg som passar just dig.
  • Ständig tillgång till mail stöd 24 h längst hela vägen. 

Fördelen med paket är att man inte bara får samtalstiden utan här arbetar vi effektivt även utanför sessionerna.  Är man i en process där man vill arbeta fokuserat på sin utveckling så lägger vi upp arbetet utefter det.  De allra flesta känner att en två till tre veckors intervall passar bäst så man får tid emellan att arbeta effektivt med eventuella hemuppgifter. Därför är priserna inte som enskilda sessions priser då du på detta sätt har mig med dig hela tiden och inte enbart under samtalstiden. Jag följer alltså med under hela processen och finns alltid tillgänglig via mailen och svarar alltid inom 24h.  Man kan ha en fråga och känner att man behöver, pepp eller push.  Eftersom att detta är enormt individuellt så behöver varje person olika mycket.

Från den dagen vi börjar arbeta tillsammans så finns jag hela tiden vid din sida. Det är enormt viktigt att du känner dig trygg i processen med vetskapen om att du och jag är ett team.

Vid bokning eller eventuella frågor så maila. hej@veronicadurango.se

Avbokning sker senast 24 h innan samtal på mejl.
hej@veronicadurango.se

Betalning sker antingen via Swish 123 264 27 00  Alt  Bankgiro: 140 – 1876   (Authentic Relations.)

Var noga med att ange: Namn och mailadress. Kvitto får man alltid. (Önskar du faktura eller att dela upp din betalning vid paketlösning så kontaktar du mig.)

GE ALDRIG UPP

Boka här

Så säger kunderna bland annat från boka sidan, Boka Direkt. Recensionerna rullar.

Ett helt underbart samtal som jag fick med Veronica. Oerhört inkännande och hon gav mig verktyg som känns fina att få arbeta vidare med. På grund av sina erfarenheter och breda kunskap så kände jag en omedelbar trygghet med, Veronica. Hon ser en och ger en precis vad man behöver. Så mycket kärlek.

Victoria B

Så fint samtal som jag fick med Veronica. Väldigt inkännande och äkta kvinna som ger med själ och hjärta. Man riktigt känner hennes genuinitet.

Lisa H

Veronica är en fantastisk coach, inkännande och lyhörd, får en att förstå varför man agerar, känner och upplever saker som man gör. Hon har en varm och kärleksfull personlighet som gör att man känner sig trygg. Jag ser fram emot nästa möte

Carina Hansson

Veronica har en unik förmåga att tydliggöra det man själv inte kan se. Saker som man försökt lista ut i årtionden synliggörs så att man kan börja arbeta med det som skaver. Själen får äntligen uppmärksamhet! Veronica är inkännande, kunnig och trygg. Rekommenderar varmt !

Daniela Holmberg

Veronica är otroligt duktig och kompetent. Har haft henne som personlig Coach i 6 månader och denna resa har varit magisk. Rekommenderar verkligen

Linus

Det är inte enkelt att hitta fram till sitt rätta jag men med Veronica blir det enklare. Ett fantastiskt stöd som skänker trygghet och vishet, hon är också fantastiskt träffsäker!

Linn Nilsson

Hade en sådan otrolig tur att jag vann ett coachning samtal med Veronica Durango. Visste inte vad jag skulle förvänta mig, men OJ vilken fullträff det blev. Veronica är den som kunde se och lyssna in precis vad jag behövde höra och få syn på. Hon är så otroligt träffsäker, och det har hjälpt mig att se på vissa sidor av mig själv och händelser i mitt liv med helt andra ögon. Tack fina, fina du. Nu är vägen öppen för förändring.

Ulrica Aspelin

Jag är per skrivande stund, påväg genom mitt livs störta uppvaknande. Jag har under flera år gått kurs/utbildning i medvetenhetsförändring som har hjälpt mig med mycket. I somras mötte jag helt spontant på Veronica på Shine cafe i sthlm. Vi blev sittandes i timmar och pratade. Jag valde efter kort tid att ta kontakt med henne och be om hjälp. Från det första mötet till idag så är mina största ”murar” påväg ned. De är tack vare Veronica som har givit mig resten av ” verktygen” jag är påväg att se förbi murarna och all dimma. Veronica har hjälpt mig att vända spegeln och det är jag så otroligt tacksam för

Milli Larsson, Butikschef

”Innan våra samtal så kände jag mig som en arg och ilsken, hyperventilerande bläckfisk som skulle vara i alla kakburkar samtidigt. Det enda jag åstadkom var en himla massa smulor.Nu känner jag mig mer som en svan som lugnt flyter med och har tillit till allt som kommer i min väg.
Min förståelse för mitt jag har tydliggjorts och jag kunde aldrig tro att orsaken för mina blockeringar satt där de satt. Tidigare vimsade jag runt och jagade lyckan där ute. All den energi jag förlorade genom att bära masker och fasader blev så uttröttande. Nu har jag lärt mig hur jag ska vända hem, vad jag ska vara uppmärksam på och hur jag använder alla super bra nycklar och metoder jag fått genom våra 5 samtal. Det bästa är att jag har läkt djupa sår i mitt inre. Det är känns som om livet på något sätt börjar nu och allt annat innan detta var ett förarbete inför mitt syfte. Tack för allt fina, Veronica. Du är min guru.

Louise Alm, Enhetschef

Underbara, Veronica. Jag är så in i bubblan glad för dig! Du har en helt magisk gåva. Förstår inte hur du så lätt hittar svaren som jag själv jagade efter i åratal. Din intuition och inkänning  är häpnadsväckande och alltid så spot on. Har fått verktyg för att fortsätta på min väg och känner att livet har blivit så mycket lättare nu när jag vågar erkänna saker och vara den jag vill vara. Ibland har det varit svårt och då har du alltid funnits för att hjälpa till. Ett varmt tack. Icke att förglömma. Rekommendationen för jag gladeligen vidare. Ni kommer att bli nöjda – people. Veronica vet vad hon gör.

Marika Jonasson

Är så tacksam och glad att få ha hittat Veronica att följa och ta del av all visdom.
Vill varmt rekommendera Veronica som coach då hon tar steget fullt ut i att säga sanningen och vågar vara ärlig i samtalet. Hon delar med sig av kraftfulla verktyg för att uppnå en förändring. Jag skulle rekommendera dig till alla jag känner för du är helt fantastik på det du gör . Tänk att det finns såna fina själar som just dig .

Tack Veronica för din visdom och för ditt kärleksfulla sätt till att hjälpa människor.

Camilla

Hjärtligt tack Veronica för att Du coachar, håller föreläsningar och workshops med en sådan ärlighet, sårbarhet, ödmjukhet och med ett hjärta av guld 
Det bästa beslut jag tagit när jag valde Dig, att vägleda mig.

Marlen Hagberg

Jag hade följt Veronica ett bra tag på social medier och tidigt förra hösten tog jag kontakt för att få coachning av henne. Direkt vid första samtalet kände jag att jag kunde lite på henne. Hon hade väldigt mycket erfarenhet som fick mig att känna mig trygg. Efter ett antal coachningar hade jag lärt mig massor om mig själv.
Coachningen var bara början till min personliga utveckling. Jag kan varmt rekommendera henne, som coach.

Jaana

Efter en krissituation så hade jag verkligen fastnat och visste tillslut inte vad jag skulle göra. Jag hade fått en rekommendation av en kollega om att kontakta Veronica. Först så läste jag om henne på hennes hemsida och kände att hon hade en hel del kunskap om just detta. Hon kändes äkta. Nu är jag inte bara tacksam för min kollegas tips. Mina ord räcker nog inte för att beskriva vad Veronica har betytt för mig. Det jag gillar mest är att hon är både tydlig – rak och extremt inkännande. Men också mycket vis och kunnig. Det har varit en ära. Du är grym.

Thomas

Så överväldigad av samtalet med dig, Veronica. Så genuint tacksam för att jag lyssnade på rådet att boka dig. Så varm och härlig. Tydlig och rak plus att du kunde känna in så mycket på så kort tid. Vi kommer definitivt talas vid igen. Rekommenderar

Louise, Vardnadsvis

Inför mitt och Veronicas första samtal hade jag ingen aning om vad jag skulle förvänta mig – mer än att hon skulle vara väldigt duktig. Det hade jag förstått av recensionerna på hennes bokningssida. Men Veronica fullkomligen ”blåste sockorna av mig”. Jag minns hur jag var mållös och grät. Lite av chock, men mest av lycka. Under ett enda samtal hade Veronica liksom kommit så nära min kärna som man bara inte ska kunna utan att ha känt någon riktigt länge. Hon krossade alla mina föreställningar om vad det innebär att verkligen känna någon när hon  lyckades träffa rätt redan det där första samtalet. Och det har hon fortsatt med under hela det år som hon har coachat mig. Även om jag ibland inte vet vad jag vill ta upp på förhand hittar hon alltid rätt och efter samtalet infinner sig ett förnyat hopp, livslust och lite välbehövligt jä*lar anamma. Veronica är ingen som stryker medhårs. Hon har ett hjärta av guld, men hon räds inte att gå till mörka platser med en och definitivt inte att ge en spark därbak när det behövs. Veronica är jordad, trygg och träffsäker. Hon står med fötterna stadigt på jorden samtidigt som hon har en hejdundrande kontakt med det/dem ”där ovan”. Och hon är en sann alkemist. Med Veronicas vägledning börjar jag  transformera rädsla och smärta till något som i det närmaste kan beskrivas som superkrafter. Det känns bättre än någonsin att vara människa, trots alla utmaningar som hör till livet. Det känns tryggt att ha Veronica som medpassagerare på vägen – förutom att det gör resan mycket roligare. Jag älskar den här kvinnan och rekommenderar henne till alla som vill – för att låna hennes uttryck – levla upp.

Tack Veronica för all din visdom och kärlek. Du är en ängel i jordakläder.❤️

Pauline Olovsdotter - Jurist, Vardnadsvis

Som alltid får Veronica mig att förstå mig själv och mitt beteende. Och ger mig de verktyg jag behöver för att agera på ett sätt som hjälper mig istället för stjälper. Tack, du är världsbäst.

Eva Backlund

Gång på gång, oavsett vilken plats man befinner sig på, lyckas Veronica, med sin närvaro & finess hitta nyckeln in för att ge den kraft, vägledning och tillit som krävs för nästa steg. Så mycket tacksamhet!

Marica N

Veronica är en fantastisk coach som verkligen kommer med de rätta frågorna och löser upp knutar inom dig som du knappt visste fanns. Jag är tacksam in i själen att det finns människor som just henne, full av kärlek och omtanke.

Camilla B

På 1 timme fick jag så fin hjälp. Det hon sa kändes rakt in i hjärtat, själen och kroppen. Fick även superbra råd och tips. Nu ska de råden följas. Rekommenderas 100%

Yvonne

Jag är så otroligt tacksam för din autentiska, lyhörda och varma vägledning. Din enormt stora livskunskap och de effektiva verktyg du delar med dig av. Rekommenderar starkt❤

Hanna Sörnäs El Anmari

Jag trodde aldrig att jag skulle ta mig igenom den kris jag befann mig i efter min skilsmässa. Efter 5 samtal med Veronica så känner jag att livet är värt att leva. Tack Veronica för att du trodde på mig och aldrig gav upp om mig när jag själv ville det.

Anders

Jag rekommenderar verkligen Veronica. Hon är kunnig på många områden och ger en det man behöver på ett personligt och rakt sätt. Hon har även väglett min mamma och sambo. Tack för allt.

Marianne

Ett av de bästa besluten jag tagit när jag tog hjälp av Veronica. En mer kärleksfull människa får man nog leta efter. Hon är rak och tydlig och ger allt för att man ska känna att sig trygg. Det fina är att hon ser bakom orden och har en väldig inkänningsförmåga.

Tack, Veronica för att du trodde på mig och min kapacitet. Du är så bra!

Olivia