FAKTA OM COACH SAMTAL

All coachning görs via telefon eller online via zoom. Du bestämmer.

Enskilda samtal:

Personligt samtal 75 minuter Pris: 950 kr inklusive moms

Personligt samtal 40 minuter Pris: 400 kr inklusive moms

Coach Abonnemang:

3 samtal 60 – 75 minuter
Pris: 2.400 kr Inklusive moms

5 samtal 60 – 75 minuter.
Pris: 3.750  kr inklusive moms

8 samtal 60 – 75 minuter.
Pris: 5.600 kr inklusive moms

Priserna gäller privatpersoner. Företagare mailar för offert.

Det här ingår i ett coach Abonnemanget:

  • Målsättning
  • Individuell handlingsplan
  • Egenuppgifter mellan varje samtal.
  • Verktyg som passar just dig.
  • Ständig tillgång till mail stöd 24 h längst hela vägen. 

Fördelen med abonnemang är att man kan dela upp tiden hur man vill. Är man i en process där man behöver arbeta effektivt så lägger vi upp arbetet utefter det.  De allra flesta känner att en två veckors intervall passar bäst så man får tid emellan att arbeta effektivt med eventuella hemuppgifter.

Känner man att man vill ha coachning vid behov så räknas timmarna av. När timmarna är slut så är de slut.

Det är skillnad på Abonnemangs pris från enkilt samtal då jag följer med under hela processen och finns alltid tillgänglig via mailen och svarar alltid inom 24h.  Vilket är en annan fördel med abonnemang. Man kan ha en fråga och känner att man behöver, pepp eller push.  Eftersom att detta är enormt individuellt så behöver varje person olika mycket.

Från den dagen vi börjar arbeta tillsammans så finns jag hela tiden vid din sida. Det är enormt viktigt att du känner dig trygg i processen med vetskapen om att du och jag är ett team.

Vid bokning eller eventuella frågor så maila. hej@veronicadurango.se

Avbokning sker senast 24 h innan samtal på mejl.
hej@veronicadurango.se

Betalning sker antingen via Swish 123 264 27 00  Alt  Bankgiro: 140 – 1876   (Authentic Relations.)

Var noga med att ange: Abonnemang, namn och mailadress. Kvitto får man alltid. (Önskar du faktura eller att dela upp din betalning så kontaktar du mig.)

GE ALDRIG UPP

Referenser

Underbara, Veronica. Jag är så in i bubblan glad för dig! Du har en helt magisk gåva. Förstår inte hur du så lätt hittar svaren som jag själv jagade efter i åratal. Din intuition och inkänning  är häpnadsväckande och alltid så spot on. Har fått verktyg för att fortsätta på min väg och känner att livet har blivit så mycket lättare nu när jag vågar erkänna saker och vara den jag vill vara. Ibland har det varit svårt och då har du alltid funnits för att hjälpa till. Ett varmt tack. Icke att förglömma. Rekommendationen för jag gladeligen vidare. Ni kommer att bli nöjda – people. Veronica vet vad hon gör.

Marika Jonasson

Är så tacksam och glad att få ha hittat Veronica att följa och ta del av all visdom.
Vill varmt rekommendera Veronica som coach då hon tar steget fullt ut i att säga sanningen och vågar vara ärlig i samtalet. Hon delar med sig av kraftfulla verktyg för att uppnå en förändring. Jag skulle rekommendera dig till alla jag känner för du är helt fantastik på det du gör . Tänk att det finns såna fina själar som just dig .

Tack Veronica för din visdom och för ditt kärleksfulla sätt till att hjälpa människor.

Camilla

Hjärtligt tack Veronica för att Du coachar, håller föreläsningar och workshops med en sådan ärlighet, sårbarhet, ödmjukhet och med ett hjärta av guld 
Det bästa beslut jag tagit när jag valde Dig, att vägleda mig.

Marlen Hagberg

Jag hade följt Veronica ett bra tag på social medier och tidigt förra hösten tog jag kontakt för att få coachning av henne. Direkt vid första samtalet kände jag att jag kunde lite på henne. Hon hade väldigt mycket erfarenhet som fick mig att känna mig trygg. Efter ett antal coachningar hade jag lärt mig massor om mig själv.
Coachningen var bara början till min personliga utveckling. Jag kan varmt rekommendera henne, som coach.

Jaana

Efter en krissituation så hade jag verkligen fastnat och visste tillslut inte vad jag skulle göra. Jag hade fått en rekommendation av en kollega om att kontakta Veronica. Först så läste jag om henne på hennes hemsida och kände att hon hade en hel del kunskap om just detta. Hon kändes äkta. Nu är jag inte bara tacksam för min kollegas tips. Mina ord räcker nog inte för att beskriva vad Veronica har betytt för mig. Det jag gillar mest är att hon är både tydlig – rak och extremt inkännande. Men också mycket vis och kunnig. Det har varit en ära. Du är grym.

Thomas

Veronica är en fantastisk coach som verkligen kommer med de rätta frågorna och löser upp knutar inom dig som du knappt visste fanns. Jag är tacksam in i själen att det finns människor som just henne, full av kärlek och omtanke.

Camilla B

Jag är så otroligt tacksam för din autentiska, lyhörda och varma vägledning. Din enormt stora livskunskap och de effektiva verktyg du delar med dig av. Rekommenderar starkt❤

Hanna Sörnäs El Anmari

Jag trodde aldrig att jag skulle ta mig igenom den kris jag befann mig i efter min skilsmässa. Efter 5 samtal med Veronica så känner jag att livet är värt att leva. Tack Veronica för att du trodde på mig och aldrig gav upp om mig när jag själv ville det.

Anders

Jag rekommenderar verkligen Veronica. Hon är kunnig på många områden och ger en det man behöver på ett personligt och rakt sätt. Hon har även väglett min mamma och sambo. Tack för allt.

Marianne

Ett av de bästa besluten jag tagit när jag tog hjälp av Veronica. En mer kärleksfull människa får man nog leta efter. Hon är rak och tydlig och ger allt för att man ska känna att sig trygg. Det fina är att hon ser bakom orden och har en väldig inkänningsförmåga.

Tack, Veronica för att du trodde på mig och min kapacitet. Du är så bra!

Olivia