Just som jag satt med mitt bok manus så kom insikten om att jag faktiskt snart ska ut i den stora världen för att försöka göra skillnad.
Och jag ska erkänna att jag är jätte nervös.
Kommer jag att kunna inspirera på samma sätt i fysisk form som med mina texter och ord?
Kommer jag att säga fel och skämma ut mig?
Har jag verkligen något att erbjuda?
För inte alltför länge sedan så bar jag smeknamnet musslan.Jag berättade aldrig om mig själv och skämdes ständigt när jag skulle berätta något när jag fick en fråga.

Det var lite som att jag bara ville krypa in i mitt eget skal då jag skämdes för min historia och allt jag gjort och varit med om.Jag bar på en enorm skam och skuld och ville inte att någon skulle veta.
Jag nämner ju ofta Katrin, @storycoachen som skrivit boken,hitta din sanna story.Det är hon och hennes bok som har hjälpt mig att hitta min egen story.Men det är stor skillnad på att sitta och skriva eller sista i en fåtölj i ett rum och berätta emellan fyra ögon än att stå framför 10,20,30 personer,el fler.
Jag kan verkligen inte riktigt ta in vad det är som håller på att hända just nu.
Katrin har alltid bemött mig med en stor famn och ett brett leende.Jag har också lyckan att ha funnit enormt vackra vänner som stöttar – pushar – och omfamnar mig när jag behöver det.
Ni vet vilka ni är och jag tror också att ni vet att jag älskar er otroligt mycket.
Jag tror att vi alla kommer till en punkt i livet där universum pushar oss i rätt riktning igenom kärlek – insikter – mod.Samt rätt omgivning.Vilket också är väldigt nytt för mig.
Det kommer nog att bli en rätt annorlunda höst.

Tack Katrin för att du skrev boken och tog emot mig med din värme och för att du alltid har trott på mig.?
Tack mina vänner för er vackra kärlek❤️❤️
Tack till er följare.Ni är fantastiska?
Och tack livet för att du ständigt haft ett vakande öga över mig. För att du har lärt mig att livet handlar om att våga vara autentisk.

Våga vara du✌️&❤️