Med ögon som utstrålar undra, med leenden som varma hjärtan och skratt som dövar bekymmer, är dessa barn sanna gåvor till världen. Deras renhet och deras närvaro är en inspiration för oss alla att leva orädda och se på skönhetens, energins och entusiasmens värld. Vi är alla barn i denna stora sfär av vördnad, mysterium och utforskning. Det finns de som går bland oss ​​som ser och känner sig bortom allt vi kan. De är barn som har upplevelsens gåvor – bärare av ljus och kärlek, mänskliga försvarare genom personliga uppoffringar och tröttsamma sysslor. De är Indigo och Kristall barn.

Det är idag allmän känt att det ofta är så att man sätter diagnoser på allt som går utanför ramen av normen. Min önskan är att man försöker att öppna upp för olikheterna. Om vi tittar på de återkommande samtalen om psykisk ohälsa, utmattning, stress, depression osv, där det allt som oftast slutar med att man får en diagnos som sedan ska behandlas med medicin.

Idag talas det också mycket om hög känslighet och jag personligen önskar att man kommer ifrån det ständiga sjukdomstänket och börjar se varje individs fantastiska gåva. Det här handlar Inte om att sätta någon i ett fack utan om, som jag skrev ovan. Go outside the box.

Låt oss börja titta på bland andra Indigo och Kristallbarn.

Indigo Barn

Indigo barn är här med oss ​​för att leda oss närmare vårt sanna väsen.Vi brukar tro att våra sinnen är olika enheter från varandra. Vi uppfattar vanligtvis att du och jag är olika individer eftersom vi har olika kroppar och vi har olika livserfarenheter, men Indigo barn känner sanningen, de kan gå över mellan fysiska och osynliga världar och känna till vår enhet. Nancy Anne Tappe har banat vägen till upptäckten av ”indigo barnet”. Som lärare och rådgivare upplevde hon en djup nyfikenhet och passion för att studera människors elektromagnetiska fält. Hon kunde ta reda på de färger som omger våra kroppar och så kom hon fram med aurisk färgmetod för att profilera en person psykologiskt. På 1950-talet kunde hon se några Indigo-barn men här är en uppenbarelse: Det fanns en ökning av befolkningen på 80-talet fram till idag. Det betyder att dessa Indigo barn är bland oss, och chansen är att en av dem är i vår familj och andra närmaste kretsar. Indigo Barn kan aldrig dölja hur speciella de är, du kan identifiera dem genom dessa tecken:

 • De känner naturligtvis till hur unika och speciella de är. Även i en ung ålder vet de bara att de är speciella.
 • De utövar förtroende och djupt självvärde.
 • De är starka och självständiga – de tror inte på auktoritet för dogma
 • De är kloka och omtänksamma bortom sina unga kroppar
 • De påverkas inte av traditionellt föräldraskap som att dikteras om vem man ska vara eller vad man inte ska göra
 • De kan vara reaktiva känslomässigt. Några av dem brukar kämpa mot depression, ångest och melankoli.
 • De känner igen svagheterna i vårt utbildningssystem och är mer lockade till erfarenhetsinlärning.
 • De kan ibland känna sig förlorade och bortkopplade när de inte kan träffas och ansluta sig till likasinnade personer.
 • De är insiktsfulla och de brukar tänka outside the box.
 • De är rastlösa och upphetsade – ofta diagnostiseras de med ADD eller ADHD eftersom de tänker snabbt och kräver att de går undan.
 • De är mycket intuitiva och kan känna vad som är osynligt och till och med oförklarligt. Lögndetektorn är alltid påslagen och känner snabbt när någon för med osanning.
 • De har ibland en svår tid att försöka hitta sitt verkliga syfte i världen på grund av de många känslomässiga och andliga faktorerna inuti dem – och bristen på stöd utanför.
 • De är empatiska och känsliga. De kan berätta om sådant som inte är bra för dem. De är även extremt högkänsliga och känner in både människor, djur och även mat.
 • De har otroliga gåvor som behöver de vårdas väl.

Jag personligen är en Indigo.

Kristall barn

Kristallbarn är i våra liv för att styra oss in på att älska, känna, läka och vara fullt levande. De har liknande egenskaper som hos Indigo barn i dem men de har ökande kraft och psykiska förmågor. De är här för att de vet att mänskligheten behöver förändras. Några av dem föddes på 70- och 80-talen för att ta reda på om världen var klar och på 90-talet föddes många av dem för att bana väg till en mycket bättre värld för alla.

Till skillnad från indigosna som kämpar med sina livs exteriörer har kristallbarnen många gånger i mer frid där de är – de inser att de har vad som krävs för att rädda världen och de lever starkt för denna uppmaning. De vet bara att de är redo att följa sina hjärtan och göra fantastiska saker för mänskligheten och planeten. Har du någonsin undrat om någon nära dig verkligen är ett kristall barn? Här är några egenskaper du kan undersöka ytterligare för att bekräfta dina aktuella observationer:

 • De har psykisk kraft, de kan känna vad som är gömt. De kan uppfatta vad som är osäkert.
 • De kan sjunga först innan de kan prata – de har en djup förbindelse med musik.
 • De kommunicerar riktigt icke-verbalt.
 • De hedrar ärlighet, de vet när du ljuger. De är i sanning i andra och kan känna äktheten.
 • De går lätt, vänligt och varmt. De behandlar andra som vänner; De drivs inte av misstanke när de möter främlingar.
 • De är högkänsliga för föroreningar och andra giftiga ämnen i miljön, maten och även andras beteenden.
 • De är öppna för människor som har öppna sinnen, hjärtan och händer. De glädjer sig åt andras mänsklighet och värdesätter medkänsla och vänlighet hela tiden.
 • De bryr sig om andra varelser runt dem – växter, djur och till och med de minsta varelserna.
 • De har ett mycket starkt förhållande med naturen: De tycker om att vara ute i naturen, vara nära vatten och under stjärnorna.
 • Ibland kan det även leda till att det diagnostiseras med autism.
 • De trivs för att de följer sina själars sånger.

Låt oss fira att ha dessa Indigo och Kristall barn bland oss. Är det så att du har ett barn som är diagnosticerad med bland annat ADD, ADHD. Läs på.För det kan vara så att ditt barn eller du som vuxen är högkänslig.

Läs HÄR 

Titta även på kosten. Vad är det som triggar och vad är det som lugnar ner? Högkänsliga har triggers. Jag som högkänslig Indigo kan tillexempel inte äta socker i större doser, dricka kaffe,äta gluten, dricka alkohol, medeciner osv. Så titta på alla dessa delar och sätt dig in i ditt barns eller din egen situation. Lär dig att förstå dig själv och ditt barn.

KAN DET VARA SÅ HÄR FÖR DIG ELLER DITT BARN?