MER AV LIVET I FOKUS

DENNA FÖRELÄSNING KOMMER UT DEN 18 april 2024

Veronica lämnar ingen oberörd. Den här föreläsningen inspirerar till att släppa det som inte är för dig och gå efter det som är det.

Vill du boka Veronica för en föreläsning på skola – företag – – kommun eller event maila på hej@veronicadurango.se

Boka föreläsning

Jag bokade in Veronica som föreläsare på våran kick-off och det blev fantastiskt. Hon har en förmåga att nå fram på djupet. Hon lämnar en eftertänksamhet som människor sedan kan bära med sig. Veronica berör och delar med sig av sina erfarenheter, lätta som tunga. Hon berättar om sitt liv, sina hinder, sina vinster på ett mycket avskalat och sårbart sätt. Visar att det är ok att bara vara människa. Det är ok att visa sig sårbar, hon visar kraften i att hålla sig autentisk. Det är fint. Tack

Jessica Lundmark, Livio Gärdet

Rekommenderar denna föreläsning så proffsig utförd .Den berörde mig djupt å sådde många frön . Du är bäst Veronica

Elisabeth Bettan Sandh

Att gå och lyssna på Veronicas föreläsning ”Kroppen värker när själen lider” och ha ett öppet sinne till det som sägs är bland det bästa jag gjort. Jag gick och lyssnade för att jag ville lära mig och få förståelse för både mig själv men även för andra. Få nya infallsvinklar och nya tankar i hur saker och ting hör ihop. Så ta chansen när tillfälle ges och gå och lyssna. Vad är det värsta som kan hända? Att du lär dig något nytt? Att du får en aha-upplevelse? Att något du inte tänkt riktigt på faktiskt kan ge förklaringen till varför du reagerar på ett visst sätt i vissa situationer? Och att få svar är ju att kunna börja vakna upp och läka.

Maggan Sjöberg

Kroppen klagar när själen lider en föreläsning som gick rakt in i hjärtat❤ Veronica fångar mig från första ordet och jag vill inte att hon ska sluta prata. Tack

Catarina Helamb

Själva titeln var mitt i prick. Det kan ju inte bli annat än bra. Man kände sig mycket välkommen och igenkänningsfaktorn var stor. Inga kom ihåg lappar, det blev en ocensurerad Lifestory. Mycket smärta och lidande för att ta sig igenom mörkret för att komma ut i ljuset. Det är bara du som äger ditt liv och förlåtelsens väg är det enda som duger. Tack för att jag fick ta del av föreläsningen.

Susanne Sandström

Stort igenkänningsfaktor! En hel del blev det bekräftat för mig det Veronica berättade. Rekommenderas!

Katarina Stojanovic

Tack Veronika för föreläsningen! Du är så rak på sak, enkel och öppen i det du delar. Inga quick fix och färdiga lösningar. Du pekar på vad som är viktigt i livet och höjer medvetenheten. Jag kommer igen – för det du berättar sätter igång processer inom mig. Tack

Susanna Godee

Jag kan varmt rekommendera alla att gå på Veronicas föreläsning… Kroppen klagar när själen lider! Mötet med Veronica var magiskt, hennes berättelse berör en på djupet, den fick mig att våga ta ett steg till på min väg att våga vara mig, på riktigt.
Att inte skämmas för mina åsikter, utan att jag duger precis som jag är!
Mitt hjärta öppnade sig mer för kärlek, och jag steg upp en frekvensnivå. Ja ni förstår ju att ni bara måste gå och uppleva denna magi.

Maria Kiltorp

Tack Veronica för en föreläsning i världsklass! Så otroligt berörande, insiktsfullt, vackert, modigt och givande. Rekommenderar varmt att ta del av denna magiska kvinnas resa genom livet. Veronica inspirerar på djupet till att Våga vara du!

Sofia Saglind, Holistisk Hälsa

Din Föreläsning; Kroppen klagar när själen lider rörde mig till tårar. Den gav så många sidoeffekter bortom det talade ordet. Värden och konsekvenser blev tydliga utifrån de val vi gör som människor. Kraften av ditt mod, att lägga korten på bordet, smittade av sig. Gav energi att våga göra egna förändringar. Din berättelse gick rakt in i mig som starka levande bilder om kampen, modet, meningen och drivet i att våga vara sig själv. Och som en påminnelse om hur kroppen och själen samarbetar. Förhållningssätt till andra människor och till det vi är med om.. Hur fick du med allt på så kort tid?
Rekommenderar starkt

Hanna Sörnäs El Anmari, Lärare

Fantastisk föreläsning , fängslad från början till slut , äkta, ärligt, rakt. Massor av verktyg att ta med hem.

Anna Lundh

Kroppen klagar när själen lider.
Alltså, vilken föreläsning! Rekommenderar med värme.

Veronica fångade mig från första stund och jag ville inte att det skulle ta slut. Veronica är varm och autentisk och hennes berättelse och budskap berör på djupet. Allvar och tårar blandas med humor och skratt.

Föreläsningen skapar en förståelse, igenkänning och en vilja att vara med och sprida glitter och kärlek till sig själv och världen. En påminnelse om att glittret, kärleken, kraften och modet finns inom oss själva. Och att det börjar hos oss själva. Skifta mindset. Öppna upp. Lev i din sanning. Tala din sanning. Våga vara du.

Blev varm i själen.
TACK Veronica

Petra Lind

”Veronica!
Vilken tjej, kvinna, ljuskraft!
Självklarhet är ordet som kommer till mig och som smittar av sig. Det är en sådan egenskap man gärna vill ska smitta av sig, för visst är det vad vi alla vill känna! Veronika har förmågan att trollbinda sin publik, fånga upp vad som rör sig hos publiken och blanda med många härliga skämt och skratt! Hon har förmågan att stå stark i vem hon är, mycket med tanke på allt hon gått igenom, hon banar väg för oss alla som går vägen mot att utrycka sig själv fullt ut. Tack Veronica för att du gjort ett hästjobb så vi andra får mycket gratis! Heja dig och lyckliga äro dem som får ta del av din fantastiska energi på och utanför scenen!”

Caroline Edgren

En föreläsning som inte lämnar en oberörd. Med sin livsresa som underlag delar hon med sig av kunskaper som kan skapa livsförändring för sin publik.

Emma Johansson, Verksamhetsansvarig Medborgarskolan

Tack Veronica för din närvaro och ditt stöd under workshopen – Heal trough your story.
Jag kommer nu kunna ta detta till nästa nivå, där jag nu har ”rätt” typ av kontroll över mig själv och mitt mående.
Jag har nu verktygen, wow!
Jag kan varmt rekommendera Veronica som coach, vägledare och föreläsare inom detta, DU är grym! 
Lycka till i fortsättningen!
Kram Åsa! 

Åsa Eriksson, Kursledare Folkuniversitetet