Om Veronica

Vem är Veronica?

Idag är Veronica verksam i eget bolag som motivationsföreläsare – företags coach – kursledare och privat coach inom själslig och personlig utveckling.

Hon har mångårig kunskap inom området och har coachat och väglett människor i närmare 15 år utanför eget bolag. Hon är utbildad och har erfarenheter inom både kommunikation – ledarskap samt empatisk kommunikation (NVC)

Tidigare kommer Veronica från mediabranschen där hon arbetat inom försäljning. Hon började som säljare 1994 och gick sedan över till både team coach – säljledare och försäljningschef med stor framgång.

Hon anses enligt många vara en varm själ som står med båda fötterna på jorden, alltid med en utsträckt hand.

Veronica själv är inte så förtjust i titlar. ”De har en tendens att separera oss från varandra”, säger hon. ”Vi är ju alla människor. Men om jag ska behöva sätta ett namn på det jag gör så skulle jag kalla mig för motivationsföreläsare/coach. Alla har möjligheten att hitta sin potential. Att finna guldkornen och att se hur människor växer och utvecklas är något jag verkligen brinner för.”

Veronica har en enorm förkärlek till musiken som varit en stor del av hennes liv och där hon även skrivit några egna texter som hon kanske en dag väljer att göra något med. Idag är hon i full gång med att skriva den bok som hon hoppas ska bli klar och komma ut till hösten 2019.

”Jag kanske är lite av en multipotentialist ändå.”

Själslig och Personlig utveckling:

Redan i tonåren så var det många som ofta kom och bad Veronica om stöd i livets små som stora frågor och hon var alltid öppen och stod ständigt i beredskap att kunna hjälpa. Det tog dock många år innan hon vågade följa passionen och hjärtats önskan.

Idag är Veronica verksam i eget bolag där hon håller föreläsningar och workshops inom själslig och personlig utveckling. Hon har mångårig kunskap inom dessa områden och har coachat och väglett människor i närmare 20 år på fri basis.

Den själsliga och personliga utvecklingen har alltid varit en del av Veronica. På frågan vad som är drivet i det så svarar hon ”Jag tror att det beror på många olika faktorer. Bland annat min egen bakgrund och de situationer jag själv befunnit mig i. Jag vet att livet kan vara både smärtsamt och förödande men också skört och vackert. Samt att jag helt enkelt är ett med det. Lite som en musiker som är ett med sitt opus. Jag ser det inte som ett yrkesval. Snarare som ett kall.”

Aktuellt:

Veronica arbetar idag som föreläsare, vägledande coach inom området soul & pathfinding. Hon håller workshop och kurser  inom ämnen som autenticitet, sårbarhet och mod där intentionen bygger på att finna sin egen livsväg. Just nu är Veronica aktuell med två olika föreläsningar. En som heter, Våga vara du. En gripande och sann historia där hon öppenhjärtigt delar med sig av sin egen story. Något som har visat sig vara framgångsrikt då Veronica story täcker väldigt många områden som bidragit till stor igenkänning för åhörarna. Den andra föreläsningen heter, kroppen klagar när själen lider där Veronica delar sin story igenom vad andra kallar utmattning men som hon själv väljer att se som uppvaknande.

Hon är även aktuell med workshopen, Hitta ditt autentiska jag.

”Jag sökte länge efter min sanning och önskade inget annat än att vara den jag är i alla mina färger och nyanser. Något som inte alltid var så lätt då vi omges av andras åsikter och vår egen syn på hur vi borde vara. Jag ville vara s.k. normal. Även om jag alltid har gått min egen väg så vågade jag aldrig fullt ut på grund av min egen historia, som för mig bar på mycket skam – skuld och smärta.”

Efter en krock på Palma Mallorca våren 2016 som utlöste en hjärnutmattning så hamnade Veronica i ett mörker som hon aldrig trodde att hon skulle komma ur. Just som det började se lite ljusare ut, knappt ett år därefter, så hamnade Veronica mitt i terrordådet på Drottninggatan där hon utsattes för ett mordförsök. Det kom att förändra hennes livssyn. ”Någonting hände med mig där. Som om alla rädslor och begränsningar löstes upp. Det var då jag insåg vad jag behövde göra och att jag har en viktig livsuppgift. Jag tror att det är i vår story vi kan mötas och hjälpas åt. Därför delar jag med mig av min livsvandring med intentionen om att fler ska våga vara den de är ämnade att vara och bli det bästa de kan bli.”