Om Veronica

Vem är Veronica?

Idag är Veronica verksam i eget bolag som Coach – Föreläsare – Mentor – Kursledare. Veronica coachar inom områden som personlig utveckling,  karriär, relation, mental utveckling, själslig utveckling, trauma och programmering. Hon menar att allt är en helhet och hennes kompetens sträcker sig därför över flera områden. Hennes passion är att bidra till att människor ska börja leva autentiskt och medvetna.

Hon har mångårig kunskap inom de ovannämnda områdena och har coachat och väglett människor i närmare 25 år utanför eget bolag. Hon är utbildad och har erfarenheter inom både kommunikation – ledarskap samt empatisk kommunikation (NVC) och NLP

Tidigare kommer Veronica från mediabranschen där hon arbetat inom försäljning. Hon började som säljare 1994 och gick sedan över till både team coach – säljledare och försäljningschef med stor framgång.

Hon anses enligt många vara en varm själ som står med båda fötterna på jorden, alltid med en utsträckt hand. Veronica är rak och tydlig i sin kommunikation och förmedlar alltid med kärlek, respekt och omtanke vilket hennes kunder uppskattar.

Veronica själv är inte så förtjust i titlar. ”De har en tendens att separera oss från varandra”, säger hon. ”Men kanske livs förändrare skulle kunna passa!. Det innefattar de mesta i livet.  Alla har möjligheten att hitta sin sanna potential, läka sina sår, trauman och programmera om programmeringar och släppa blockeringar som står i vägen för livsglädjen och livsuppgiften. Att se andra leva sin sanning och att se hur de växer och utvecklas är en del av mig och har alltid varit.”

Veronica har en enorm förkärlek till musiken som varit en stor del av hennes liv och där hon även skrivit några egna texter som hon kanske en dag väljer att göra något med. Idag är hon i full gång med att skriva den bok som hon hoppas ska bli klar inom en snar framtid.

”Jag kanske är lite av en multipotentialist ändå.”

Själslig och Personlig utveckling:

Redan i tonåren så var det många som ofta kom och bad Veronica om stöd i livets små som stora frågor och hon var alltid öppen och stod ständigt i beredskap att kunna hjälpa. Det tog dock många år innan hon vågade följa passionen och hjärtats önskan.

Idag är Veronica verksam i eget bolag där hon arbetar med coachning – vägledning, håller föreläsningar – workshops och kurser inom själslig och personlig utveckling. Hon har mångårig kunskap inom dessa områden och har coachat och väglett människor i närmare 25 år på fri basis.

”Den själsliga och personliga utvecklingen har alltid varit en del av mig”, säger, Veronica. På frågan vad som är drivet i det så svarar hon ”Jag tror att det beror på många olika faktorer. Bland annat min egen bakgrund och de situationer jag själv befunnit mig i. Jag vet att livet kan vara enormt smärtsamt men också väldigt vackert. När vi ser saker på ett klarare sätt och förstår hur saker hänger ihop så kommer även den autentiska glädjen.

Samt att jag helt enkelt är ett med det. Lite som en musiker som är ett med sitt opus. Jag ser det inte som ett yrkesval. Snarare som ett livskall.”

Aktuellt:

Veronica besitter enormt stor kunskap, erfarenhet och visdom inom alla sina områden vilket är något hon ser som viktigt och väldigt grundläggande när man arbetar med människor.

”Vi människor är flerdimensionella. Att jaga balans är ohållbart för ordet balans betyder 50/50 och livet är aldrig 50/50. Då livet är indelat som ett livshjul så är jämnvikt ohållbart.  Det är min passion – mitt kall och driv. Det är också något som gör mig lycklig för jag ser hur människor växer och utvecklas, läker och blir kraftfulla. Det är en gåva”, säger Veronica och ler.

Hon håller även föreläsningar, LNC programmet, kurser och event för både företag och privatpersoner inom ämnen som personlig utveckling, mindset, livstransformation, healing, love and connection. Där intentionen bygger på att finna sin egen sanning och fokucera på att leva autentiskt medvetet genom love and connection till jaget. Just nu är Veronica högaktuell med att skapa och gå ut internationellt på alla sina plattformar för att nå en bredare publik.

”Min intention med det jag gör handlar inte om mig – egentligen. Vi människor har en tendens att tro att vi är så olika vilket skapar en separation emellan oss. Men när man börjar skrapa lite på ytan så upptäcker vi rätt snart att vi är mer lika än man kan tro. Det är när vi möts i sårbarhet och mod som vi kan öppna hjärtan och bidra till världen. Den där rustningen – de höga murarna – ego – illusion och rädslor är det som skapat kaoset i världen.” förklarar Veronica.

”För att bli det bästa vi kan bli så känner jag att vi behöver använda omvänd psykologi, förstå våra beteenden, förstå våra erfarenheter och vad de innebär. Men också att lyfta bort blockeringar och läka själen så kroppen mår bra”, säger Veronica. Hon delar även sin syn på det som många idag kallar utmattning och psykisk ohälsa men som hon själv väljer att se som ett uppvaknande. ”Det är ingen slump att så många mår dåligt idag. Alla vill försöka bota symtom när det egentligen handlar om att läka orsaken. Vi människor besitter en enorm kraft. När vi börjar förstå det så kommer livet att bjuda på enorma möjligheter. Det handlar mycket om att acceptera oss själva – att ständigt hålla balansen och leva autentiskt medvetna”, säger Veronica.

”Jag sökte länge efter min sanning och önskade inget annat än att vara den jag är i alla mina färger och nyanser. Något som inte alltid var så lätt då vi omges av andras åsikter och vår egen syn på hur vi borde vara. Jag ville vara s.k. normal. Även om jag alltid har gått min egen väg så vågade jag aldrig fullt ut på grund av min egen historia, som för mig bar på mycket skam – skuld och smärta.”

”Någonting hände med mig där. Som om något plötsligt klickade till. Alla rädslor och begränsningar löstes upp. Det var då jag insåg vad jag behövde göra och att jag har en viktig livsuppgift. Jag hade jobbat enormt intensivt i närmare ett decennium med att finna nycklar till läkning och upptäckte ett sätt som verkligen fungerar. Samma metod som jag använde för jag idag vidare i mitt arbete.  Sanningen är att vi själva sitter på svaren. Därför delar jag med mig av min livsvandring med intentionen om att fler ska våga vara den de är ämnade att vara och leva det liv de verkligen önskar leva för vi ska leva våra drömmar.”