Jag skrev om det här redan oktober 2018 på mina plattformer.
Känns som att det är enormt viktigt så jag fortsätter att tjata om det.?

När min hjärna totalt kollapsade 2016 så började jag att verkligen fundera ordentligt. Min upplevelse av läkarvårdens syn gick inte alls ihop med min. Då kom jag på det. Tänk om det är så att det som många kallar utmattning i själva verket är ett uppvaknade?

Jag tror att de allra flesta idag vet att världen står inför stora förändringar.
Det sker enormt mycket och det i en rasande takt. Därför behöver vi också förändra vårt eget beteende och det synsätt vi har.
Häng med lite: Vi säger att du har haft en tuff vecka. Idag är det fredag och du är heelt slut. Helgen går och på måndag morgon kommer du till jobbet och säger:”Jag sov hela helgen. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött.”
Tänk dig sen att du har gått i flera år, kanske decennier utan att vila, tagit hand om dig och dina behov. Kanske att gamla trauma stoppats undan. Det enda sättet att få dig att vakna är tvinga dig och stanna upp.

Så tänk om det är så att livet i själva verket hjälper oss. Tvingar oss att stanna och reflektera. Att de reflektionerna sedan blir så tydliga och påtagliga att man känner tomhet, sorg och förtvivlan över hur illa man gjort dig själv igenom att ha levt på ett sätt som inte var vår inre sanning. Därför hjälper livet oss att vakna så att vi får chansen att bli snäll emot oss själva. Där man värnar om sig själv.
Det som sker är INGEN slump. Hela vårt system förändras.
Det är inte så att vi människor som är energi inte påverkas av det extrema energiskiftet. Allt påverkas!
Om vi tittar på energi. Yoga är energi – meditation är energi – qi gong – naturen – solen – vattnet – du och jag – universum. Så hur ska vi kunna leva i det gamla när allt annat förändras?

Tänk att om vi håller på att vakna och att vi är fullt friska. Men att de system och gamla tankesättet får oss att tro på att vi är sjuka för att den fysiska kroppen och själen har en dragkamp. Egot håller i med ett järngrepp. Om alla dessa nya former av leverne med yoga och alternativa vägar väcker våra kroppar och får oss att landa i oss själva, vårt sanna essence.
Där vi ser hur viktiga och vackra vi är för oss själva och världen.
När själen lider, ja då klagar kroppen.
Ju mer vi håller fast vid egot desto jobbigare blir det för den fysiska kroppen.