Världen är en utmanande plats. Det finns krig, sorg, kriser och skada som uppstår i varje ögonblick varje dag. Men oberoende det så finns det ett sätt att höja våra liv så att vi kan flyta över kaoset.
Det finns ett sätt att höja vårt liv så mycket, att världen verkar som en mer magisk, synkronistisk och kärleksfull plats att vara i.
Självklart kan problem fortfarande komma. Men genom att höja vårt liv kommer vi att kunna hantera dem snabbare och lättare. Vi kommer att kunna lösa situationer snabbare och behålla vår inre balans. Allt handlar om vår uppfattningsnivå. Det handlar om vad vi väljer att fokusera på. Ju högre vi vibrerar desto mer fokuserar vi på det som är bra, desto lättare och mer glädjande blir livet.
Du kommer att börja flyta över kaoset och hitta en ny mening för världen runt dig.
1:Utveckla en meditationen.
Även om meditation varje dag kräver disciplin, fungerar det verkligen! Att sitta i 10 minuter kan ha en djup påverkan på ditt liv.
2:Fokusera på vad som är bra.
Livet är inte tänkt att vara perfekt. Det kommer alltid att vara lite kamp, lite lärande och lite växande att göra, men genom att fokusera på allt som är bra i ditt liv blir kampen mycket lättare att hantera.
Övervaka dina tankar och se hur mycket energi du ger de saker som inte fungerar i ditt liv jämfört med de saker som är bra.Som Louise Hay säger-
”Jag löser inte problem. Jag fixar mitt tänkande och då fixar problemen sig själva. ”
3:Byt dom med vänlighet.
De flesta av oss dömer oss alltför hårt. Kom ihåg att vi är här för att lära oss, växa, misslyckas, lyckas och allt däremellan. Vi förväntas inte ha allt uträknat. Ja, vi kommer att göra misstag,vi kommer att göra fel ibland, men det här är en del av livet.
Vi är alla andliga varelser även om det kan tyckas konstigt eller flummigt.Ju mer vi kan vara snälla mot oss själva, älska oss själva och acceptera våra liv, desto lättare blir det.
4:Vårt syfte är kärlek.
Vad är mitt syfte? Det här är något som alla vill veta, men ditt syfte är inte något du hittar, det är helt enkelt vem du är.
Ditt syfte är att vara dig själv och leva din sanning, och den enda sanningen är kärlek. Även om ibland låter otänkbart.
Våga vara du✌️&❤️