HEAL TROUGH YOUR STORY.

Är du redo att läka och finna just din livsväg? Då är denna workshop för dig.

Nu är det dags för en fördjupande workshop med syfte att öppna upp och skapa healing genom din story. Tillsammans ska vi hitta just Dina drivkrafter så att kroppen slutar klaga.

I denna workshop ska vi fördjupa oss i hur vi kan arbeta med läkningen och släppa på de blockeringar som hindrar dig från det fria flödet. Idén är att se hur svaren till helande ligger i din egen story. Men för att finna den så är det viktigt att följa den röda tråden. På så vis kommer man snabbare fram till hur man kan jobba sig igenom eventuella trauman, låg självkänsla, rädsla, medberoende, ego, oläkta sår, depression och det som många kallar psykisk ohälsa osv. Vi kommer även att jobba med:

Spegelmetoden – Hur du på ett enkelt sätt kan använda spegeln som det bästa bollplanket i din utveckling till självkännedom.

Storyn – Vår livsberättelse är enormt viktig och i den ligger det många undangömda nycklar. Vi föds med speciella drivkrafter och det är dem vi behöver hitta.

Den röda tråden – Var i din story vaknade mönstret/ beteendet till det som idag hindrar dig från att leva utifrån själens sanning och inte egots önskan.

De åtta nycklarna Här får du ta del av de viktiga och enkla nycklarna till hur du på ett enkelt sätt läker såren, knyter upp knutarna och omfamnar lärorna till att nå framgång.

Sårbarhetens kraft – För att dra full nytta av den helande kraften i att läka din story, behöver du motstå att hålla tillbaka något. Du behöver släppa dina masker, sluta oroa dig för vad ”alla” kommer att tänka. Nyckeln till närhet är genom att vara sårbar för dina brister och modig inför dina styrkor.

Workshopen varvas med föreläsning och egna övningar. Vi kommer även att dela då det är i mötet med varandra och vår egen plattform vi finner fler användbara nycklar.

… … … … … … … … … … … … … … … … … … … …

Veronica Durango är verksam i eget bolag som motivationsföreläsare – coach – soul & pathfinder inom själslig och personlig utveckling. Veronica har mångårig kunskap inom området och har coachat och väglett människor i närmare 15 år utanför eget bolag. Veronica har utbildning i både kommunikation – ledarskap samt empatisk kommunikation (NVC)

Boka workshop

Tack Veronica för din närvaro och ditt stöd under workshopen – Heal trough your story.
Jag kommer nu kunna ta detta till nästa nivå, där jag nu har ”rätt” typ av kontroll över mig själv och mitt mående.
Jag har nu verktygen, wow!
Jag kan varmt rekommendera Veronica som coach, vägledare och föreläsare inom detta, DU är grym! 
Lycka till i fortsättningen!
Kram Åsa! 

Åsa Eriksson, Utbildningsledare // Folkuniversitetet

Jag har följt Veronica ett bra tag  på sociala medier och tidigt förra hösten tog jag kontakt för att få coachning av henne. Direkt vid första samtalet kände jag att jag kunde lite på henne och efter ett antal coachningar hade jag lärt mig massor om mig själv.
Coachningen var bara början till min personliga utveckling och jag anmälde mig till WorkShopen som hon har. Att få lyssna på andra och ha en guide som Veronica gjorde att jag tog till mig mer av det jag hade fått med mig från coachningen.
Jag kan varmt rekommendera henne, som coach, föreläsare och att delta på hennes WorkShop. Hon är inkännande och får med det åhörarna behöver just då.

Jaana Ohranen, Lärare

Din Föreläsning; Våga Vara Du rörde mig till tårar. Den gav så många sidoeffekter bortom det talade ordet. Värden och konsekvenser blev tydliga utifrån de val vi gör som människor. Kraften av ditt mod, att lägga korten på bordet, smittade av sig. Gav energi att våga göra egna förändringar. Din berättelse gick rakt in i mig som starka levande bilder om kampen, modet, meningen och drivet i att våga vara sig själv. Och som en påminnelse om hur kroppen och själen samarbetar. Förhållningssätt till andra människor och till det vi är med om.. Hur fick du med allt på så kort tid?
Rekommenderar starkt

Hanna Sörnäs El Anmari, Lärare

”Heal Through Your Story” är en äkta och varm workshop om precis det som namnet säger och som gett mig så väldigt mycket. Veronica leder oss med värme och kärlek till att våga se det som vi behöver för att komma vidare. Och det är med stor omtanke om oss som hon vägleder oss igenom många lager av känslor. Det är så häftigt! Har du möjlighet – Heal Through Your Story!

Helena Lähde

”Det är sällan man möter människor man aldrig mött tidigare som berör en som du Veronica. Första gången jag hörde din historia satt jag och grät som ett barn. Mycket för all den sorg du mött i ditt liv, men även mycket för den otroliga livsglädje och styrka du visar. Du har blivit en enorm förebild för mig. Jag tänker ofta på dina ord och känner mig alltid lite klokare. Om du bara visste hur bra du är och hur viktig din historia är! Den skulle hela många människor där ute”

Johanna

”Veronica!
Vilken tjej, kvinna, ljuskraft!
Självklarhet är ordet som kommer till mig och som smittar av sig. Det är en sådan egenskap man gärna vill ska smitta av sig, för visst är det vad vi alla vill känna! Veronika har förmågan att trollbinda sin publik, fånga upp vad som rör sig hos publiken och blanda med många härliga skämt och skratt! Hon har förmågan att stå stark i vem hon är, mycket med tanke på allt hon gått igenom, hon banar väg för oss alla som går vägen mot att utrycka sig själv fullt ut. Tack Veronica för att du gjort ett hästjobb så vi andra får mycket gratis! Heja dig och lyckliga äro dem som får ta del av din fantastiska energi på och utanför scenen!”

Caroline Edgren

Tack fantastiska Veronica för att du delar din historia med oss. En inspirerande föreläsning som träffade mig rätt i hjärtat. Främst att du kunnat resa dig och blivit så stark att du vill sprida en känsla om att vi andra också ska våga vara som vi är menade att vara. Kände igen mig själv i din historia och fick flera aha-upplevelser om saker som jag själv varit med om. Att jag nu är på rätt väg i livet och vad jag behöver jobba mer med. Att jag hittat min plats där jag finner min energikick för livet. Från djupet av mitt hjärta. Tack än en gång med en förhoppning om återseende vid din nästa föreläsning!

Susanne Lejon, Undersköterska