HEAL THROUGH YOUR STORY.

Är du redo att läka och finna just din livsväg? Då är denna workshop för dig.

Nu är det dags för en fördjupande workshop med syfte att öppna upp och skapa healing genom din story. Tillsammans ska vi hitta just Dina drivkrafter så att kroppen slutar klaga.

I denna workshop ska vi fördjupa oss i hur vi kan arbeta med läkningen och släppa på de blockeringar som hindrar dig från det fria flödet. Idén är att se hur svaren till helande ligger i din egen story. Men för att finna den så är det viktigt att följa den röda tråden. På så vis kommer man snabbare fram till hur man kan jobba sig igenom eventuella trauman, låg självkänsla, rädsla, medberoende, ego, oläkta sår, depression och det som många kallar psykisk ohälsa osv. Vi kommer även att jobba med:

Spegelmetoden – Hur du på ett enkelt sätt kan använda spegeln som det bästa bollplanket i din utveckling till självkännedom.

Storyn – Vår livsberättelse är enormt viktig och i den ligger det många undangömda nycklar. Vi föds med speciella drivkrafter och det är dem vi behöver hitta.

Den röda tråden – Var i din story vaknade mönstret/ beteendet till det som idag hindrar dig från att leva utifrån själens sanning och inte egots önskan.

De åtta nycklarna Här får du ta del av de viktiga och enkla nycklarna till hur du på ett enkelt sätt läker såren, knyter upp knutarna och omfamnar lärorna till att nå framgång.

Sårbarhetens kraft – För att dra full nytta av den helande kraften i att läka din story, behöver du motstå att hålla tillbaka något. Du behöver släppa dina masker, sluta oroa dig för vad ”alla” kommer att tänka. Nyckeln till närhet är genom att vara sårbar för dina brister och modig inför dina styrkor.

Workshopen varvas med föreläsning och egna övningar. Vi kommer även att dela då det är i mötet med varandra och vår egen plattform vi finner fler användbara nycklar.

… … … … … … … … … … … … … … … … … … … …

Veronica Durango är verksam i eget bolag som motivationsföreläsare – coach – soul & pathfinder inom själslig och personlig utveckling. Veronica har mångårig kunskap inom området och har coachat och väglett människor i närmare 15 år utanför eget bolag. Veronica har utbildning i både kommunikation – ledarskap samt empatisk kommunikation (NVC)

Boka workshop

Veronica är fantastisk och jag är så tacksam för att jag valde att gå på denna workshop , Heal through your story som gav mig stor förståelse för jag kan läka från saker. Veronica förklarar så man förstår och är både kunnig och erfaren, ödmjuk och kärleksfull. Kan du gå på den så blir du aldrig besviken. Tack för en magisk helg.

Lotta, HR Ansvarig

Bland den mest givande workshops jag upplevt, och det ÄR många! Mycket pga Veronica äkt och ärlighet, samt den livserfarenhet hon så öppet delar, med en sån självklarhet, att det känns som ALLT är möjligt, ALLT skall och bör vändas till något positivt. Rekommendera å det varmaste

Eva, Terapeut

Jag kan varmt rekommendera att delta i workshopen Heal through your story med Veronica. En helg med värme, kärlek, allvar, glädje, gemenskap och trygghet. 

Efteråt infann sig en känsla av eurofori, lite som att sväva på moln – magisk känsla! 

Tack Veronica, du vackra själ och för alla klokskaper du delar med dig av

Ulrika Apelin

Jag har följt Veronica ett bra tag  på sociala medier och tidigt förra hösten tog jag kontakt för att få coachning av henne. Direkt vid första samtalet kände jag att jag kunde lite på henne och efter ett antal coachningar hade jag lärt mig massor om mig själv.
Coachningen var bara början till min personliga utveckling och jag anmälde mig till WorkShopen som hon har. Att få lyssna på andra och ha en guide som Veronica gjorde att jag tog till mig mer av det jag hade fått med mig från coachningen.
Jag kan varmt rekommendera henne, som coach, föreläsare och att delta på hennes WorkShop. Hon är inkännande och får med det åhörarna behöver just då.

Jaana Ohranen, Lärare

”Heal Through Your Story” är en äkta och varm workshop om precis det som namnet säger och som gett mig så väldigt mycket. Veronica leder oss med värme och kärlek till att våga se det som vi behöver för att komma vidare. Och det är med stor omtanke om oss som hon vägleder oss igenom många lager av känslor. Det är så häftigt! Har du möjlighet – Heal Through Your Story!

Helena Lähde

Tack fantastiska Veronica för att du delar din historia med oss. En inspirerande föreläsning som träffade mig rätt i hjärtat. Främst att du kunnat resa dig och blivit så stark att du vill sprida en känsla om att vi andra också ska våga vara som vi är menade att vara. Kände igen mig själv i din historia och fick flera aha-upplevelser om saker som jag själv varit med om. Att jag nu är på rätt väg i livet och vad jag behöver jobba mer med. Att jag hittat min plats där jag finner min energikick för livet. Från djupet av mitt hjärta. Tack än en gång med en förhoppning om återseende vid din nästa föreläsning!

Susanne Lejon, Undersköterska