HEAL THROUGH YOUR STORY OCH BLI AUTENTISKT MEDVETEN

Nu är det dags för en fördjupande workshop med syfte att öppna upp och skapa healing genom din story. Tillsammans ska vi hitta just Dina drivkrafter så att du kan leva medvetet och autentiskt. 

I denna workshop ska vi fördjupa oss i hur du kan arbeta för att släppa på de blockeringar som hindrar dig från det fria flödet. Idén är att se hur svaren ligger i din egen story. Men för att finna dessa svar så är det viktigt att följa den röda tråden. På så vis hjälper du dig själv att jobba dig igenom eventuella blockeringar, programmeringar, trauman, låg självkänsla, rädsla, medberoende, ego, oläkta sår, depression. Detta hjälper dig även att läka relationer, finna svar till problematiken som kan finnas i dina relationer. Även svaren till ditt syfte inom karriären Vi kommer även att jobba med:

Det lilla barnet – Vi har alla ett inre barn. När var sista gången du pratade eller kontaktade ditt?
Hur ofta har du tid att stanna upp, känna in och lyssna på dina behov? Ger du regelbundet plats för att leka och njuta av livet? Som människor är vi linjära eller tvådimensionella varelser. Vi är alla mångfaldiga och har flera jag.

Programmering – De programmeringar vi får med oss som barn påverkar våra liv på både positiva och negativa sätt. Dras vi till en speciell typ av partner. Har vi förmågan att förälska oss i personer som inte är känslomässigt tillgängliga. Finns det medberoende mönster, rädslor, trauman. Vad triggar oss generellt i yrkesliv, relation, barn, grannar, vänner mm.

Energidominans – Vilken energi dominerar dig? För att må som bäst så behöver vi balansera den maskulina och feminina energin inom oss. Den finns inom oss alla oavsett man eller kvinna. Det behöver vi förstå.

”Om någon människa ska nå full mognad måste både den maskulina och feminina sidan av personligheten tas upp i medvetandet”

Spegelmetoden – Hur du på ett enkelt sätt kan använda spegeln som det bästa bollplanket i din utveckling till självkännedom.

Storyn – Vår livsberättelse är enormt viktig och i den ligger det många undangömda nycklar. Vi föds med speciella drivkrafter och det är dem vi behöver hitta.

Den röda tråden – Var i din story vaknade mönstret/ beteendet till det som idag hindrar dig från att leva utifrån själens sanning och inte egots önskan.

De åtta nycklarna Här får du ta del av de viktiga och enkla nycklarna till hur du på ett enkelt sätt läker såren, knyter upp knutarna och omfamnar lärorna till att nå framgång.

Sårbarhetens kraft – För att dra full nytta av den helande kraften i att läka din story, behöver du motstå att hålla tillbaka något. Du behöver släppa dina masker, sluta oroa dig för vad ”alla” kommer att tänka. Nyckeln till närhet är genom att vara sårbar för dina brister och modig inför dina styrkor.

Workshopen varvas med föreläsning och egna övningar. Vi kommer även att dela då det är i mötet med varandra och vår egen plattform vi finner fler användbara nycklar.

… … … … … … … … … … … … … … … … … … … …

Veronica Durango är verksam i eget bolag som motivationsföreläsare – intuitiv coach för att hjälpa dig finna ditt autentiska jag. Veronica är  själslig och personlig utvecklings coach. Hon arbetar även med trauma och som relations, karriärs och mission coach. Veronica har mångårig kunskap inom dessa områden och har coachat och väglett människor i närmare 15 år utanför eget bolag. Veronica har utbildning i både kommunikation – ledarskap samt empatisk kommunikation (NVC)

Boka workshop

Magisk workshop som givit mig så många verktyg att komma vidare i min process. Innehållet i kursen var över förväntan och gruppens diskussioner och engagemang fick mig att känna sån samhörighet. Jag visste sedan innan att Veronica kan sin grej men är så imponerad av hur hon ständigt lyckades få till den röda tråden. Helgen bjöd på både skratt, allvar, sårbarhet, mod och glädje i underbart mysig miljö med fantastiska människor. Kan verkligen rekommendera denna workshop. /Nathalie

Nathalie, Sjuksköterska

Tack snälla Veronica för en fantastisk workshop! Jag åkte hem med hopp och ny motivation och känner mig stärkt. Precis som jag hade hoppats göra! Du är väldigt pedagogisk, tydlig och duktig på det du gör. Framförallt har du en förmåga att få tunga saker att kännas lätt och det är en fantastisk förmåga. Tacksam för alla verktyg och insikter jag fått med mig och även den fina samhörigheten vi hade i gruppen. Ångrar inte en sekund att jag åkte.

Anna

Veronica är fantastisk och jag är så tacksam för att jag valde att gå på denna workshop , Heal through your story som gav mig stor förståelse för jag kan läka från saker. Veronica förklarar så man förstår och är både kunnig och erfaren, ödmjuk och kärleksfull. Kan du gå på den så blir du aldrig besviken. Tack för en magisk helg.

Lotta, HR Ansvarig

Bland den mest givande workshops jag upplevt, och det ÄR många! Mycket pga Veronica äkt och ärlighet, samt den livserfarenhet hon så öppet delar, med en sån självklarhet, att det känns som ALLT är möjligt, ALLT skall och bör vändas till något positivt. Rekommendera å det varmaste

Eva, Terapeut

Helgens Workshop ” Heal through your story” var precis vad jag behövde för att den där sista biten skulle falla på plats. Veronica har erfarenhet, power, intuition, visdom, passion och en närhet som hjälpte mig att släppa garden och ta emot och låta mig läka. Tack 💚

Helen, Egen företagare

Jag kan varmt rekommendera att delta i workshopen Heal through your story med Veronica. En helg med värme, kärlek, allvar, glädje, gemenskap och trygghet. 

Efteråt infann sig en känsla av eurofori, lite som att sväva på moln – magisk känsla! 

Tack Veronica, du vackra själ och för alla klokskaper du delar med dig av

Ulrika Apelin

Jag har följt Veronica ett bra tag  på sociala medier och tidigt förra hösten tog jag kontakt för att få coachning av henne. Direkt vid första samtalet kände jag att jag kunde lite på henne och efter ett antal coachningar hade jag lärt mig massor om mig själv.
Coachningen var bara början till min personliga utveckling och jag anmälde mig till WorkShopen som hon har. Att få lyssna på andra och ha en guide som Veronica gjorde att jag tog till mig mer av det jag hade fått med mig från coachningen.
Jag kan varmt rekommendera henne, som coach, föreläsare och att delta på hennes WorkShop. Hon är inkännande och får med det åhörarna behöver just då.

Jaana Ohranen, Lärare

”Heal Through Your Story” är en äkta och varm workshop om precis det som namnet säger och som gett mig så väldigt mycket. Veronica leder oss med värme och kärlek till att våga se det som vi behöver för att komma vidare. Och det är med stor omtanke om oss som hon vägleder oss igenom många lager av känslor. Det är så häftigt! Har du möjlighet – Heal Through Your Story!

Helena Lähde