DITT AUTENTISKA JAG …

Är du redo att våga vara du? Då är denna workshop, ditt autentiska jag just för dig.

Nu öppnar jag upp för en fördjupande workshop med syfte att dela med mig av några av mina ingredienser för att det ska bli möjligt. Jag vänder mig till dig som är redo att släppa taget om det gamla för att finna din väg och din livsuppgift. Dina drivkrafter.

I ordet autentisk finner vi dessa nio, enormt viktiga nycklar.

  • Acceptans 
  • Utveckling
  • Tillit
  • Ego
  • Närvaro
  • Tålamod
  • Intention
  • Sanning
  • Kontroll

Idén är att se hur Autenticiteten fungerar som en katalysator i ditt liv. För att finna den så är det viktigt att se över de ovanstående. På så vis kommer man snabbare fram till hur man kan jobba sig igenom eventuella trauman, låg självkänsla, rädsla, medberoende, ego, oläkta sår osv. Vi kommer även att jobba med.

SpegelmetodenHur du på ett enkelt sätt kan använda spegeln som det bästa bollplanket i din utveckling till självkännedom.

Storyn – Vår livsberättelse är enormt viktig och i den ligger det många undangömda nycklar. Vi föds med speciella drivkrafter och det är dem du ska hitta.

DomarenVarför är det så viktigt att avstå ifrån att vara domaren?

FörlåtelsenDen svåraste personen att förlåta är oss själva. Många kommer tyvärr aldrig dit. Men när vi tar igenom de nio ingredienserna så kommer vägen dit att bli betydligt lättare.

Workshopen varvas med föreläsning och egna övningar.

Vi kommer även att dela då det är i mötet med varandra som vi finner fler användbara ingredienser.

Boka workshop

Jag kan varmt rekommendera alla att gå på Veronicas föreläsning… Våga vara du! Mötet med Veronica var magiskt, hennes berättelse berör en på djupet, den fick mig att våga ta ett steg till på min väg att våga vara mig, på riktigt.
Att inte skämmas för mina åsikter, utan att jag duger precis som jag är!
Mitt hjärta öppnade sig mer för kärlek, och jag steg upp en frekvensnivå. Ja ni förstår ju att ni bara måste gå och uppleva denna magi.

Maria Kiltorp

Tack Veronica för en föreläsning i världsklass! Så otroligt berörande, insiktsfullt, vackert, modigt och givande. Rekommenderar varmt att ta del av denna magiska kvinnas resa genom livet. Veronica inspirerar på djupet till att Våga vara du!

Sofia Saglind, Holistisk Hälsa

Din Föreläsning; Våga Vara Du rörde mig till tårar. Den gav så många sidoeffekter bortom det talade ordet. Värden och konsekvenser blev tydliga utifrån de val vi gör som människor. Kraften av ditt mod, att lägga korten på bordet, smittade av sig. Gav energi att våga göra egna förändringar. Din berättelse gick rakt in i mig som starka levande bilder om kampen, modet, meningen och drivet i att våga vara sig själv. Och som en påminnelse om hur kroppen och själen samarbetar. Förhållningssätt till andra människor och till det vi är med om.. Hur fick du med allt på så kort tid?
Rekommenderar starkt

Hanna Sörnäs El Anmari, Lärare

”Jag tyckte Veronicas föreläsning var otroligt trovärdig och jordnära. Jag fick upp väldigt klara bilder framför mig på de olika situationerna i hennes liv som hon tog upp. Jag kände en otrolig empati genom hela den stunden hon pratade. Tiden stod still och hela föreläsningen var väldigt givande och jag fick helt nya perspektiv efteråt. Det var nyttigt att höra på. Människor bär på så otroligt mycket mer än vad man tror när man möter dem på gatan.
Väldigt fin föreläsning”

Mattias

”Det är sällan man möter människor man aldrig mött tidigare som berör en som du Veronica. Första gången jag hörde din historia satt jag och grät som ett barn. Mycket för all den sorg du mött i ditt liv, men även mycket för den otroliga livsglädje och styrka du visar. Du har blivit en enorm förebild för mig. Jag tänker ofta på dina ord och känner mig alltid lite klokare. Om du bara visste hur bra du är och hur viktig din historia är! Den skulle hela många människor där ute”

Johanna

”Veronica!
Vilken tjej, kvinna, ljuskraft!
Självklarhet är ordet som kommer till mig och som smittar av sig. Det är en sådan egenskap man gärna vill ska smitta av sig, för visst är det vad vi alla vill känna! Veronika har förmågan att trollbinda sin publik, fånga upp vad som rör sig hos publiken och blanda med många härliga skämt och skratt! Hon har förmågan att stå stark i vem hon är, mycket med tanke på allt hon gått igenom, hon banar väg för oss alla som går vägen mot att utrycka sig själv fullt ut. Tack Veronica för att du gjort ett hästjobb så vi andra får mycket gratis! Heja dig och lyckliga äro dem som får ta del av din fantastiska energi på och utanför scenen!”

Caroline Edgren

Tack fantastiska Veronica för att du delar din historia med oss. En inspirerande föreläsning som träffade mig rätt i hjärtat. Främst att du kunnat resa dig och blivit så stark att du vill sprida en känsla om att vi andra också ska våga vara som vi är menade att vara. Kände igen mig själv i din historia och fick flera aha-upplevelser om saker som jag själv varit med om. Att jag nu är på rätt väg i livet och vad jag behöver jobba mer med. Att jag hittat min plats där jag finner min energikick för livet. Från djupet av mitt hjärta. Tack än en gång med en förhoppning om återseende vid din nästa föreläsning!

Susanne Lejon, Undersköterska